За продажба Вила, San Miniato, Пиза, Италия, Via del Cimitero 1

За продажба - Cod. 38828

  • Типология: Вила
  • Област: 455 m²
  • Номер на стая: 8
  • Етаж: Più livelli

Възможност за пряко договаряне със собствениците без посреднически разходи.
Вила Tamerici, която може да бъде посетена виртуално чрез видео на Youtube, е селска къща с площ от 455 кв.м. Вилата, която е добре достъпна от асфалтирания път, е заобиколена от маслинови и кипарисови дървета и е на 7 километра от San Miniato; от изхода на автомагистрала A 1 Scandicci (FI), като се движите по Великия комуникационен път FI-PI-LI, стигате до вилата за около 30 минути.
link Видео Вила ТАМЕРИКИ https://youtu.be/Pt0HT3KFIyE
Имотът се състои от основна сграда на 2 етажа (390 кв. М), от бивш напълно реновиран сено на 65 кв. М. И е оборудван с фотоволтаична система за електричество и слънчева отоплителна система за отопление и топла вода. ,
Приземен етаж: кухня с камина и печка на дърва, голям хол и баня. На първия етаж спалнята се състои от 7 спални с различна големина и 2 бани. Изцяло реставрираната плевня се състои от дневна / трапезария - кухня и спалня на таванско помещение от желязо и дърво; Има баня.
За около 10 години Вила Тамеричи е наемана за няколко седмици в годината като "Ваканционен дом". Добър старт се доказва от отличните отзиви на гости, публикувани на: tripadvisor, homeaway, vacavilla.
Вила "Тамеричи" предлага реална възможност за развитие на туристическия бизнес. В тази връзка вече има проекти, вариращи от обект "Bed & Breakfast" с около 14/16 легла до реализация на 3 жилищни единици, всеки от 4 до 6 легла, за тези структурни промени са оценени ниски разходи
Заявена цена 980 000 евро

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB