За продажба Двустаен, Милано, Милано, Италия, Sell by owner - Porta Venezia - Milan

За продажба - Cod. 25696

  • Типология: Двустаен
  • Област: 130 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 3

Продава от собственик
 
Този апартамент един-на-а-вид лукс се помещава в очарователна Liberty стил историческа сграда на един от най-добрите Милано блокове в Porta Venezia близост до главните модния квартал. Този слънчев апартамент се наскоро и стилно реновирана и излъчва една прекрасна смесица от исторически и съвременен Allure. Магазини и да вечеряте в някой от най-добрите бутици и ресторанти в центъра, точно зад ъгъла.

Апартаментът е грандиозно тристаен (лесно три), две бани, над дванайсет таван на стъпалото, разделени чисто нова кухня с началото на линията уреди, голяма отворена всекидневна и трапезария, перфектно за забавни. Елегантен родителска спалня с щедри дрешници и луксозна камина. Има големи прозорци в цялата естествена светлина, желателно, и чудесно пропорции апартамент. Стил и качество са от първостепенно значение в този дом - от дървени подове до величествения короната формоване.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB