За продажба Двустаен, Mantova, Мантуа, Италия, Vicolo Freddo 10

За продажба - Cod. 37338

  • Типология: Двустаен
  • Област: 72 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 2

Продава се елегантен и светъл двустаен апартамент от 72 квм, изцяло реновиран, в сърцето на историческия център на Мантуа, разположен в затворена улица на историческия център на града, само жилищен проход.
Това е част от двустайна къща в Мантуа с отделен вход. Къщата се състои на партерния етаж от просторен вход, който може да се използва и като навес за велосипеди и мотоциклети. По стълбите стигате до втория етаж, който се състои от светла всекидневна с отворена кухня и две френски прозорци с тераси, голяма двойна спалня и баня с душ и кът за пране.
Таван от значение.
Имотът със стълбищна клетка без такси за етажна собственост, има две тераси с изглед към улицата и града, термо-автономни, климатизирани и елегантно обзаведени.
Изискана декорация с каменна и кристална маса на корицата на Франко Мария Ричи, лампи от Artemide, кухненски бокс Maistri, мебели от началото на 20-ти век, реставрирана в стила Decò, гардероб по поръчка, нови врати и прозорци.
E 'е оборудван със самостоятелен вход с блиндирана врата с гардероб и пространство, идеално за велосипеди, мотоциклети, входни стълби с ярки стъклени тавани, подове от гранитогрес.
Апартаментът е отлична инвестиция, особено за краткосрочни наеми както за туризъм, така и за професионалисти в град, известен с италианския Ренесанс с голям патронаж за изкуството и културата на Гонзага и признат за световно наследство. ЮНЕСКО.
Именно заради историята си като град на изкуството в уникална природна среда, заобиколена от три езера с замък, тя остава сигурна атракция за туризъм и все още достъпна инвестиция със сигурен потенциал за растеж, също така и за ангажиращото и силно естетическо измерение. на града.
Това решение е особено интересно, благодарение на привилегированата си позиция, възможността да се наеме дори и за краткосрочни наеми поради липсата на разходи за етажна собственост.
Посочва се, че в цената са включени и разходите за довършване на интериорната декорация и декора, с приноса на настоящето като интериорен стилист и външната рисунка на сградата.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB