За продажба Едностаен, Cosenza, Косенца, Италия, Via Pantano

За продажба - Cod. 27743

  • Типология: Едностаен
  • Област: 65 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 2

Известна като Перлата на Калабрия, Прая а Маре е един от най-известния туристически курорт на Калабрия, със своите големи и напълно оборудвани плажове, кристално чисто море, внушителната остров Дино, обточен с дървета булевард, неговата дълга алея , зашеметяващ пещерата с светилище вътре в нея, и Aquanfans, един от най-големите водни паркове в южната част на Италия. В този прекрасен град, разположен един от най-престижните резиденции на западното крайбрежие на Северна Калабрия. Намира се в близост до центъра на града, на 800 м от плажа и на 600 м от Viale дела Libertà, тази изключителна развитие е в рамките на няколко минути пеша от град удобства, все още е далеч от лятото трафик, което позволява на туристите да се съчетаят релаксираща атмосфера с възможност да се насладите на голямо разнообразие от дневни и нощни забавления, предлагани от близкия град. Градът се гордее с изобилие от спорт, отдих, къпане и туристически съоръжения, включително тенис кортове, барове, пиано барове, дискотеки, заведения, игрални зали, ресторанти, пицарии, велосипеди и скутери под наем, детски площадки, банкомати, аптеки, супермаркети и всякакъв вид магазини. Проектиран от световно известния архитект и построен през 2010 г., развитието разполага с най-качествени довършителни работи. Предлагани решения включват двустайни апартамента (хол с кухненски бокс, спалня, баня и балкон), три-стайни апартаменти (хол с кухненски бокс, 2 спални, баня и балкон) и мезонети (дневна с кухненски бокс, баня и тераса на първия етаж, 2 спални, баня и тераса на втория етаж). Всички апартаменти са оборудвани с въздушен пандизчия, чисто нова мебелировка, сейф и паркинг, за да бъдат регистрирани, заедно с имота на името на собственика. Службите на пребиваване включват: частен трансфер до и от плажа, напълно оборудван басейн с шезлонги и чадъри, Wi-Fi зона със свободен достъп до интернет, забавления и детски клуб (за 3 до 12 години), ограден паркинг, детска площадка с пързалки и люлки, частен плаж с чадъри, шезлонги, душове, бар, тоалетни, гребни лодки, играта пространство за децата, джаги и тенис на маса, плажен футбол и плажен волейбол.
Възползвайте се от нашите последната минута оферта: КУПУВАМ имот с първоначална вноска И поемането на СЪЩЕСТВУВАЩИ ипотека; Condo ТАКСИ, плажове и ТРАНСФЕР безплатен превоз на две години

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB