За продажба Замък, Marsico Nuovo, Мощ, Италия, Contrada Occhio

За продажба - Cod. 30394

  • Типология: Замък
  • Област: 7 m²
  • Номер на стая: 10
  • Етаж: 4 piani

Замък с парцел в Базиликата, ИТАЛИЯ

В сърцето на Val d'Agri, Базиликата, престижен и изключителен замък от 1870 на благородни произход, напълно обзаведен със старинни мебели.
Заобиколен от зеленина и спокойствие, разположен в частен местоположение, красива панорамна гледка към долината, на ръба на малко село, в непосредствена близост, той предлага голямо уединение.
Мир, спокойствие, уединение, зелено направи замъка очарователен и пленителен.

достъп L 'до имота е чрез частен път през портата, която позволява достъп до красивия булевард на 120 m облицована с поредица от арки, които завършват в красива естествена пещера пред главния вход dell'immobile.Gli древни арки де Avenue настанят тези, които желаят да прекарат свободното си време, за да четене, за да се отпуснете, да се играе.

Замъкът е заобиколен от 7 хектара земя в момента, посветена на селското стопанство, с една селска къща с 5 стаи, плюс една плевня, хамбар и 4 хектара кестенови дървета.

Имотът в момента се използва като туристическо настаняване - настаняване (хотел ресторант), но е подходящ за тези, които искаха да се направи престижно частно жилище.
С площ от 427 квадратни метра на 4 етажа, запазва вкуса в декор и в структурата на времето passato.Dispone 10 спални оборудвани със самостоятелна есен баня и обзаведен с "800 мебел, трапезария с капацитет за спи 90 души, бар, телевизионна зала, солариум и всички допълнени с голям паркинг за 50 автомобила.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB