За продажба Земеделска земя, Forlì , Форли Чезена, Италия, via ca strocchi 5

За продажба - Cod. 26963

  • Типология: Земеделска земя
  • Област: 50000 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 1

Откажи се от земеделска земя с обща площ от 5 хектара, разпределени в шест области, които понастоящем се използват като обработваема земя с прилежащи сгради за жилищни и използване в селското стопанство. Flat земя, разположена в северната част на град Форли, добре обслужвани. Сградите са разположени в центъра на разширяването на земята, има две връзки, за да оказват натиск рекултивацията на консорциум за напояване, земята граничи с асфалтиран път.
Сгради жилищни нужди: 1) жилището на два етажа с обща площ от 150 квадратни метра + услуги, включващ партер входно антре, трапезария с кухненски бокс и котелно помещение. На първия етаж: 3 спални и баня. Енергиен клас F-EP, застроена площ не се нуждае от реставрация или непланирана поддръжка, веднага обитаема.
2) апартамент на два етажа с обща площ от 116 квадратни метра + услуги, състав на приземния етаж: голяма кухня, хол и баня с тоалетна, две спални на горния етаж. Енергиен клас G EP-пространство се нуждае от ремонт.

Навес Tool и депозити за общо 350 квадратни метра разделени в 7 среди, обединени в едно тяло, и плевня. Дърветата в градината добра растителността около домовете, се продава в състояние на факт. И "е възможно да се организира среща, за да преглеждате и преговори. По време на преговорите, ще можете да заснемете дори цената да бъде договорен набор от техника / оборудване за селскостопанска работа на земята.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB