За продажба Къща в стопанство, Caccamo, Палермо, Италия, C/da Cangemi

За продажба - Cod. 23940

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 250 m²
  • Номер на стая: 8
  • Етаж: Terra e Primo

На няколко километра от Caccamo, средновековно селище по средата между Палермо и Чефалу, на хълм, с изглед към морето, стойки стар сицилиански селска къща от 250 кв.м. с плувен басейн, напълно обновен, поддържа архитектурна стойност и внимателно избора на материали стойност. Имотът е лесно достъпен, тъй като се намира на около 7 км от изхода на Палермо-Катания Termini Imerese.
Имотът се състои от: Главен вход на голям хол с камина, коридор, четири спални, две тераси, баня с тоалетна и душ кабина, тоалетна, стълбище, което води към трапезарията, където има голям хол, кухня с зидана печка и тоалетна-душ. Всичко това се излиза на голям двор, където има функция вградена кухня и външна пещ на дърва. В изба етаж перално помещение с прилежаща душ тоалетна.
В голямата градина от 1000 кв.м., с тревата е плувен басейн с открит душ и джакузи. Други места за отдих характеризират свойствата запазване жива паметта и аромата на стари селски къщи в Сицилия.
Вилата е оборудвана с: отоплителна система, алармена система, вода, както и прякото участие на кладенеца, дървена дограма с щори и двоен стъклопакет.
Class enrgetica = G APE 359.65 Kwh кв.м годишно.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB