За продажба Къща в стопанство, Loro Piceno, Мачерата, Италия, borgo san lorenzo contrada appezzana

За продажба - Cod. 41358

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 220 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 2

Разположена сред меките хълмове на красивата провинция Лоро Пичено (Борго Сан Лоренцо) в провинция Мачерата с изглед към красивите планини Сибилини, до вилата може да се стигне по красива алея с дървета, заобиколена от кипариси и маслинови дървета . Може да се каже, че Il Rustico е невидим отвън, но веднъж достигнат, пейзажът, който ни приветства, е нищо друго освен прекрасно: големи пространства, красив склон и усещане за голямо спокойствие и уединение.

Рустикът е 215 квадратни метра, възможно е да се възползвате от 110% супер бонус с възможност за разрушаване и реконструкция, като се възползвате от 90 хиляди евро за сеизмично подобрение и 90 хиляди евро за подобряване на енергията, след което изберете в допълнение към шофиране също така възможност за поставяне на слънчеви панели с цел максимум 20 хиляди евро.
Големият размер също така позволява изграждането на двуфамилна къща, а голямото пространство около имота позволява създаването на голяма градина с басейн и др.

Цената включва около три хектара земя с около 100 светски маслинови дървета, които произвеждат отлична маслина за производство на масло, деликатес и характерен за района.

Говорейки за района, районът е тих с типичните звуци и миризми на непокътната природа.
Намираме 2 супермаркета в рамките на 7 минути с пекарни, барове, месари и много други.
Благодарение на близостта на магистралата, морето е само на 35 минути, както и близките планини като Сарнано, Сасотето, Болоньола, които също са само на 35 минути, оборудвани с големи ски съоръжения.



Възможност за разглеждане на района само при истински интерес. Няма загуба на време.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB