За продажба Къща в стопанство, Scilla, Реджо ди Калабрия, Италия, via fata morgan

За продажба - Cod. 28196

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 80000 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 0

На Продажба на имоти в Италия На Месинския пролив.

На продажба на имота в Италия, Калабрия (в провинция Реджо Калабрия, в близост до Сцила) на над 80 хиляди кв м, подходящ за разработване на туристически обект или просто хубава къща за почивка или живеене. Това е особено красив район, много дива и живописна, с един от най-красивите гледки на Mediterraneo. Имотът се намира на около 150 метра над морското равнище, има стара разруха в лошо състояние (но може да бъде ремонтирана), от които можете да се насладите на възгледите на Еолийските острови, пролива Месина с Ganzirri езера, Scilla Castle, който е принадлежал Ruffo на Калабрия, и селото, което се намира в подножието на хълма. Можете да стигнете до имота, разположен на хълм с изглед към морето чрез бърз преглед камък муле песен, която датира от римляните. (Ancient Popilia) Всички хълма се прави на тераси веднъж, използвани за отглеждане лозя.
Днес, имотът е в част засадена с маслинови, цитруси, плодове и зеленчуци, а останалата част е заобиколен от красива дъбова гора. Климатът е отличен през цялата година и никога не е мъгла. Най-привлекателна черта е, че тя е в средата на типичната средиземноморска природа, където, ако искате, можете да чуете звука на вълните от морето, докато останалите в пълна самостоятелност; Въпреки това, в рамките на няколко минути можете да стигнете до съседните страни, където, особено през лятото, има нощни клубове и ресторанти, предлагащи отлични рибни ястия и продукти. Мястото се намира само на 25 километра от Реджо ди Калабрия, един красив град с летището, с много туристически атракции, включително известния риаче бронз. Търся сериозен acquirent и наистина се интересуват от това уникално място.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB