За продажба Къща с градина, Senigallia, Анкона, Италия, via Ugo Bassi

За продажба - Cod. 41449

  • Типология: Къща с градина
  • Област: 160 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: terra 1-2-

Терасирана къща с изглед към морето с градина на приземния етаж, 1-ви етаж с балкон и 2-ри етаж с голяма тераса с изглед към морето, на 40 м от Lungomare Dante Alighieri и на 200 метра от Ротонда на морето на Сенигалия и на няколко стъпала от историческия център, има 2 единици недвижими имоти, (в имота 2 подчинени) напълно реновирани и шумоизолирани и частично нови, климатизирани., свободни от 3 страни, на няколко нива, общо 160 кв.м., .Оборудвана с професионална система за видеонаблюдение и видеодомофон.

За желаещите има възможност и за нощувки със закуска, районът е много популярен сред туристите, особено през летния сезон

Редовност на общинските градоустройствени разрешителни/разрешителни и, сеизмични, пълна документация с печати и заверени данни.

Възможност за желаещите да вдигнат покрива и да получат още едно допълнително пространство от 50 кв.м, като се възползват от възможността на 110% Супербонус напълно безплатно (поставяне на фотоволтаични панели, хибридни котли); 50% проект вече е одобрен.

Имаме наш нотариус, ако го поискате, който ще ви следи през целия процес на покупка от предложението до акта, и един от нашите технически инженери за съвет или уточняващи въпроси.

Sup. От партерния етаж е 65 кв.м., с камина, голяма кухня, хол, спалня, санитарен възел и 100 кв. м. дворна градина отпред и отзад и вътрешно паркомясто, автоматична порта и беседка с плъзгаща се PVC ламарина. може да се отваря и затваря като пералня или склад, с ламелни греди, размери над 15 кв.м, както и камина на пелети, в апартамента, свързана към отоплителната система, следователно максимална икономия за отопление през зимата.

Sup. От 1-ви етаж е 65 кв.м, с балкон, балкон, след това има голям хол-кухня (таванско помещение в греди) и малък балкон, 1 голяма спалня с изглед на покрива в дървени греди, (високо в центъра над 4 метра , има и прилежащо помещение от 25 кв.м със санитарен възел, спалня, кухненски бокс с външен и самостоятелен вход.

На 2-ри етаж има таванско помещение (тук можете да вдигнете покрива с безплатен бонус) дървени греди и керемиди, баня и кухня без наклонени тавани и голяма тераса с изглед към морето.
Общо има 4 независими единици, които също могат да бъдат свързани помежду си без строителни работи, включително 2 малки и 2 големи, с възможност за обединяване за голямо решение (дори за 2 семейства) или отдаване под наем.
Тих район, вентилиран до морето, отличен за живеене или почивка или като инвестиция!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB