За продажба Къща с градина, Stintino, Сасари, Италия, Via delle Mattanze

За продажба - Cod. 32817

  • Типология: Къща с градина
  • Област: 73 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: terra

Имотът се намира в уникална позиция, с изглед към морето, в град Льо Tonnare Стинтино, известен със своите кристално чисти води, в жилище с частни плажове и скали. Това е самостоятелна вила, свободен от три страни, състоящ се от: дневна с кухненски бокс, две бани, две спални на горния етаж и таванско помещение с двойно легло. Особено полезна открит вътрешен двор с пергола, където можете да се яде в компанията, или да се отпуснете на сянка и градина за изключително ползване, идеална за слънчеви бани и се любувате на морето.
Имотът се продава напълно обзаведен и оборудван с електроуреди. Офертата на две коли е пълно.
Резиденцията разполага и с голяма обща градина, е идеален за всички семейства с деца, които могат да играят свободно на открито безопасно. Двете частни плажове (един от пясък и други пясък и камъни) и частния док е чудесна услуга за тези, които обичат да се насладите пълноценно на морето. Собствеността на имота гарантира свободен и постоянен свободен достъп до селото Le Tonnare почивка Marcegaglia и ползване на всички съоръжения (басейн, тенис кортове и т.н.). Само на 200 метра от сарацинска кула и известния Saline плажа. Град Стинтино, на около 2 км, предлага безплатен транспорт до всички краища и плажове на страната, включително "Pelosa", който се намира срещу Националния Национален парк Asinara, сега лесно достъпни и на разположение, считан един от най-красивите острови в Средиземно море и запазените природни оазиси.
Най-близкото летище Алгеро е на около 30 минути с кола, а пристанището на Порто Торес е само на 20 минути.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB