За продажба Къща, Civitella Paganico, Гросето, Италия, piazza Mazzini 7

За продажба - Cod. 43030

  • Типология: Къща
  • Област: 150 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 1

Къщата със самостоятелен вход се състои от 3 етажа:
- приземен етаж (до който се стига по стълбище на площада): обитаема кухня, трапезария, всекидневна и мека мебел. Килер, разположен под стълбите за достъп до горния етаж. От прозорците на всекидневната гледка към долината и Монте Амиата
- първи етаж, до който се стига по вътрешна стълба, в момента се състои от три големи спални, голяма баня с вана и прозорец и голям коридор с два прозореца.
- етаж -1 в момента за ремонт, състоящ се от голяма висока стая с мецанин, коридор, който води до ексклузивния двор от около 43 кв.м., абсолютна рядкост в центъра на града. В момента този етаж е достъпен отвън, но вече е проверена възможността за вътрешно стълбище за достъп отвътре на къщата.

Общата площ на етажите е приблизително 153 м2, като приземният и първият етаж са ремонтирани и обитаеми, с редовна електрическа инсталация и оборудвани с отопление на природен газ във всяка стая, захранвано от кондензния котел, намиращ се на етаж -1.
Етаж -1 за ремонт.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB