За продажба Къща, Frassinoro, Модена, Италия, Via panigale

За продажба - Cod. 38121

  • Типология: Къща
  • Област: 350 m²
  • Номер на стая: 15
  • Етаж: 3

Северна Италия. Апенините. в големия парк на Appennino tosco emilo. във висок доло, наследство на ЮНЕСКО, непокътната природа и средновековна култура. голямата ферма, която ви предлагам, е на средновековната улица на Матилда ди Каноса, която оттук минава през Рим. местната каменна къща „bisciàr“, построена в края на 19-ти век, включва кулата за наблюдение към река Доло, която се влива в долината (на картата виждате триъгълник cotn точка в средата). От 1100сек. кулата е била кула и след това е вградена в сградата на три текущи етажа (първи етаж).
Потенциално ще се озовете на устойчив туристически маршрут, който трябва да бъде развит. сградата е на 1 час път с кола от Сасуоло, Маранело (верига Ферари), Модена и високоскоростната гара Реджо Емилия. За да стигнете до къщата от долината на река Доло, имате само 20 км планина, защото селището на румънската панагиле се намира на 700 нива над морското равнище. Но планината е вътрешна, така че ще имате невероятна гледка (#cusnamountan в Истраграм) на пред-Алпите Апуан.
Жилищната къща с всички услуги (газ, вода, светлина, камини) е на три етажа за 180 кв.м. Той има три записа. В плана можете да видите, че има: мазе с изба от бъчви, работилница и гараж. Приземен етаж с три стаи, баня, мини кухня. Първи етаж с две стаи, кухня и баня. Таванът е достъпен с подвижни стълби от този етаж, но не е обитаем.
На юг (откъдето пристигат планинските ветрове) е разположена плевня, която ще бъде възстановена на партерния етаж с два прозореца на планината и сводест портик в двора. Подлез долу. Етажите са свързани. Налични услуги: електричество и вода. От стабилен достъп до кладенец. Квадратен метър за възстановяване 160 + мецанин за височина на хамбара 6 метра
В двора ще бъдат реставрирани още 18 кв.м. гаражи. Имотът включва малък парцел с плодни дръвчета, зеленчукова градина и птицеферма + складово помещение.
Амбар и плевня са в местен камък, но сградата датира от 1960 г., както и гаражите в двора.
Къщата разполага с 26 прозорци и входове. На първия етаж, където живея, осветителните тела са нови и двойните прозорци вървят по стълбището (11 нови). Докато вратата на балкона все още не е решена дали да я смените с прозорец или врата, за да се създаде независим достъп до p1 отвън. За вас изборът.
Отоплението на приземния етаж е с газови конвектори за всяка стая, а при p1 има термосифони с вода, контролирани от термостат, свързан с газов котел на сутеренния етаж. Котелът доставя топла вода и на двата етажа. На п1 има и две дървени печки, едната в кухнята, а другата в хола. Остават. Електрическите и хидравличните системи бяха преработени през 2014 г. (с изключение на банята p1), а поставената върху стъклена вата в тавана за термична изолация.
Къщата е обзаведена със старинни мебели и с изключение на няколко части и картини и обзавеждане.
Селото, в което се намира сградата, е затворено, така че няма автомобилен трафик. След 50 метра пътят продължава в гората, докато стигнете до язовира нагоре по течението на долината. Подходящ за пешеходен преход.
Територията и консорциумът и покупката включват покупка на акция на консорциум, чиято цена е 25 евро годишно. В нея работи хидромелиоративният консорциум, който да поддържа долината в хидрогеоложки порядък. Газовата мрежа е от селото, а разходът е брояч. Електропреносната мрежа е национална и е предназначена за потребление. Водната мрежа е локална и отива до гишето. Други такси за услуги са боклук, който отива до домашни метра е 140 евро годишно. Уеб връзката е възможна както със сателит, така и с оптично влакно (от 2020 г.). Включена е и сателитна телевизия.
Той се продава на фактите и в два пъти на нотариус по ваш избор. Компромис или обещание за продажба изисква половината от продажната цена и един акт в рамките на шест месеца безплатен статут (дом без лица и лични вещи) баланса. Цената на нотариуса (1.500 евро) не е включена. Имотът е категория А03, а кадастралният доход е 536,86.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB