За продажба Къща, Nuxis, Carbonia Иглесиас, Италия, Piazza San Pietro 4

За продажба - Cod. 37809

  • Типология: Къща
  • Област: 120 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 2

дефиниция
Този исторически и реновиран покрив се състои от 6 стаи със собствен бойлер, разположен на централно място в Сардиния, на по-малко от час път от пясъчните плажове на южното крайбрежие на Сардиния, остров Италия (с летище Калиари) и отопление във всяка стая. Сградата има вход, идеален за семейство, но и за ваканционни имоти и / или като нощувка и закуска!

Специални функции:
Това е една историческа сграда на селото на площад Сан Пиетро в Нуксис. Цената е 99 000 евро.

Направете среща за разглеждане с италианските / холандските собственици.

Класификация на къщата:

Първи етаж:
Вход, кухня лява, дясна спалня 1
дневна с теракотени подове, врати към тераса. Типично италианско стандартно кухненско оборудване, включващо фурна, мивка, хладилник, газов котлон с 4 горелки и 2 електрически. Спалня с леки плочки. Баня с тоалетна, биде, мивка и душ кабина на приземния етаж. Къщата е с отопление във всички стаи и открит твърд, Жилищна площ: около 85 м2.

Първи етаж:

Все още не се използва, защото работата на стълбище все още не е затворена. Пространството е отворено под покрива и всички препарати, тръбите са направени за кухня и баня.
обкръжение
Намира се в региона Carbonia-Iglesias в провинция Каляри. Той е част от община Nuxis. Летището на Каляри и красивите пясъчни плажове на южното крайбрежие са на около час път с кола, както и жп гарата в близкия град Карбония. Тук ще намерите големи търговски центрове и супермаркети. Nuxis разполага и с 1 супермаркет на пешеходно разстояние, хранителни стоки, плодове и зеленчуци, месар, бар и пицария.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB