За продажба Къща, Porto San Giorgio, Без, Италия, Via Tombolini n°81

За продажба - Cod. 41092

  • Типология: Къща
  • Област: 200 m²
  • Номер на стая: 8
  • Етаж: Terra-Primo-Secondo
  • Състояние на сграда: New building
  • 80.00

- КЪЩА НА МОРЕ ЗА ПРОДАЖБА -


Компанията EDILSCOROLLI SRL е занаятчийска компания, основана през 2006 г.
Той работи главно в провинция Фермо (ФМ) както в частното, така и в публичното сектор и развива своята дейност по обновяване, подобряване и сеизмична адаптация, преквалификация на енергията и при изграждането и директната продажба на престижни имоти.
Откакто е създаден, EDILSCOROLLI SRL си е поставил за цел никога да не изневерява на доверието на клиента и е основал своя търговски стил на този принцип с решения и техники, които винаги са в крак с времето.
Сред нашите безброй извършени работи, ние предлагаме за продажба, тази чисто нова двуфамилна къща, разположена в центъра на Порто Сан Джорджо (FM) Марке-Италия, приветлив туристически град с изглед към Адриатическо море, с прекрасен плаж и кристално чист море, посещаван от много чужденци, като руснаци, британски, френски, германци, американци, холандски и дори араби.
Нашата къща е в центъра на характерния и много търсен Borgo Marinaro, от който лесно можете да стигнете до всички основни услуги като главния площад, банки, пицарии, пощенски станции, училища, супермаркети, барове, хотели и др. .... с кола, пеша или с велосипед, и най-вече невероятната алея на красивия туристически град. Най-близкото летище е Ancona Falconara и е на около 70 км.
В тази къща от около 200 квадратни метра предлагаме за продажба два прекрасни и очарователни дуплекс апартамента, както на две нива, единият от 93 квадратни метра (почти завършен), а другият от 100 квадратни метра (в напреднало сурово състояние), все още с възможността да персонализирате вътрешни повърхности и / или извършване на необходимите съобразени с промените, в зависимост от техните вкусове, потребности и култури. Тези апартаменти разполагат с три спални и поне две бани, в допълнение към балконите с изглед към тях.
Въпросният имот, освен че е напълно нов, е и антисеизмичен, пожароустойчив, безопасен, здрав, просторен, светъл, икономичен и преди всичко ... независим !!!!
В допълнение, апартаментите, зад вариант, представен в Общината, могат да бъдат обединени, превръщайки ги в единична къща на три нива, оборудвана на приземния етаж с изключителен гараж, баня и перално помещение.
Използваме възможността да Ви благодарим предварително и да поздравим сърдечно, с надеждата къщата, разположена на брега на морето, да Ви одобри за бъдещи преговори.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB