За продажба Мансарда, Riva del Garda, Тренто, Италия, viale Trento

За продажба - Cod. 28044

  • Типология: Мансарда
  • Област: 119 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 3

COLOMBERA RESIDENCE
В исторически colombera на скорошно и пълно обновяване, за продажба слънчев апартамент тип мезонет, като нов, на обща стойност 119 кв.м търговска.
Тя се състои от голямо входно антре със стълбище, което свързва голяма кухня, разположен на втория етаж таванско помещение и се вмъква в игрален купола; обработка на зоната за спане с голяма спалня с гардеробна и баня с вана и душ.
Отопление с подово отопление, климатик, настоящето № 13 пълен на моторизирани Velux щори и сензор за дъжд, асансьор. Оборудван голям сухо мазе и гараж с въздушната врата.
Сграда разположен в елегантния, запазени и няколко единици; изложение юг, запад, изток, с открит изглед към парка и предната част на езерото. Завършва допълнителни спецификации с дюшеме в целия апартамент.
Като се има предвид полезна етажна площ може да бъде редизайн на вътрешните пространства или евентуалното възстановяване на кухнята в хола с използване на таванско помещение във втората стая с двойно легло.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB