За продажба Мансарда, Trieste, Триест, Италия, strada nuova per Opicina

За продажба - Cod. 42352

  • Типология: Мансарда
  • Област: 180 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 3 e 4

УНИКАЛНА ГЛЕДКА КЪМ ЗАЛИВА И ГРАДА - Много светъл и с прекрасна панорамна гледка към морето и града, пентхаус и супер пентхаус в изключителна резиденция от 2004 г., напълно реновирана през 2017 г. и същия първи вход.
150 вътрешни квадратни метра, както следва:
вход, двойна всекидневна (трапезария + всекидневна) с 10 метра прозорци в цяла височина, от които можете да се насладите на невероятна панорама и незабавен достъп до външни пространства (тераси и градини), кухня, пералня, пълна баня, двойна спалня с гардероб в цял ръст с обща площ 7 линейни метра.
Практичен коридор, използван като гардероб, води до горния етаж чрез елегантно дизайнерско стълбище Perusini: оттук влиза в голямо студио с площ от 40 кв.м., което в момента се използва като голяма детска площадка, но от което могат да се получат 2 удобни двойни спални. От горния етаж се открива привилегирована гледка от два големи тройни прозореца с ширина 3 метра всеки, от които се осъществява достъп до втората система от тераси и солариум, разположени на горното ниво и достъпни директно отвън, без да се преминава през общи части.
Горният етаж е завършен от баня с голяма ъглова вана Novellini, както и още един дрешник, в който има допълнителен дрешник.
От двата етажа имате достъп до панорамните тераси за общо 50 квадратни метра с пълно уединение и терасираната градина от над 300 квадратни метра, организирана в сенчести и пастини зони на пълно слънчево изложение. В градините с овощни дръвчета и вековни маслинови дървета има дървена детска площадка с дървена къщичка, пързалка и 2 люлки. Външните пространства са оборудвани с напояване, осветление, контакти и голямо външно мазе за подслон на инструменти и градински машини.

И двете бани са с прозорци и двойни мивки и хидромасажни колони.
Автономно отопление на метан с бойлер 160л.
Стандартни системи - оптични влакна - фини покрития:
тройно остъклени нискоемисионни плъзгащи се прозорци с термично прекъсване, общо 20 линейни метра моторизирани сенници Arquati със сензор за вятър / слънце
интегрирани електрически щори против проникване
3 инверторни климатика последно поколение
периметрова алармена система, вътрешна и външна обемна, съвместима със системата за домашна автоматизация и с дистанционно управление.
система за видеонаблюдение на двете нива
клас на безопасност I безопасен (EN1143-I)
Дъсчен масивен паркет Berti, мозаечни вложки Bisazza, блиндирана врата Vighi.

Имотът включва бокс от 16 кв.м (с директен достъп до пода, напълно освободен от архитектурни бариери) и много голяма квадратна изба над земята (достъп от вратата)

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB