За продажба Офис, Rende, Косенца, Италия, VIA BARTOLOMEO DIAZ,13

За продажба - Cod. 26564

  • Типология: Офис
  • Област: 4553 m²
  • Номер на стая: 70
  • Етаж: TERRA

Продава промишлена сграда, намираща се в индустриалната зона на Ренде (CS), лесно достъпен от заобикалящата градските райони и на изхода близката магистрала Салерно-Реджо ди Калабрия на, с площ от квадратни метра. 4553 вече разделена на три тела на съседна фабрика и общуване сред тях развита на две нива с офис и склад среди, както следва:
BODY FACTORY ЧАСТ. 347, sub3 (Кат. A / 10):
- Офиси и услуги, както следва:
ПАРТЕР: за офиси с тоалетни, архиви и технически помещения (ЦИР, и т.н.);
ПЪРВИ ЕТАЖ: за офиси с тоалетни, архиви и технически помещения;
Общият брутен площ: 1884 кв.м., Цена: € 2,220,000.00;
BODY FACTORY ЧАСТ. 346 (. Котка D / 7): Склад, общ брутен площ: 1435 кв.м., Цена: € 800,000.00;
BODY FACTORY ЧАСТ. 348, Sub.2 (Кат. A / 10): Офиси и услуги, както следва:
ПАРТЕР: за офиси с тоалетни;
ПЪРВИ ЕТАЖ: за офиси с тоалетни;
Общият брутен площ: 1234 кв.м., Цена: € 1,460,000.00;
СМЕТНА уместност и технически помещения:
ЧАСТ. 349 напълно постлан с открит осветителна система и система на резервоари (40000 литра) обслужване противопожарно система, два хладилника термо групи, генератор и две електрически подстанции.
PART.498 (Cat.D / 1) - PART.499 (Cat.D / 1): електрически подстанции в целия сграден комплекс с обслужващи помещения в отлично състояние.
ЧАСТ. 363 (Cat.C / 2): Local автоклав с цялата сграда сложни помпи за услуги и резервоарите.
Общият брутен площ (включително посочените по-горе сгради, оборудване стаи и значение съд): 7200 квадратни метра, Цена: € 4,480,000.00.
покрита площ построен: 3050 кв.м с възможност за създаване на нова 1200 квадратни метра.
Навесът се намира в промишлената зона на това го прави да се похвали с високо ниво на пътни връзки е лесно достъпен от съседните градски зони, започвайки от една и съща провинциална столица и близкия изход на магистралата Салерно-Реджо Калабрия, което значително повишава на вече завиден търговски настаняване в района. Около 5 км са и основните услуги и първична и вторична инфраструктура, които допринасят
За да се постигне степен на урбанизация да се счита пълен. Имотът, който е на две нива, комуникиращи помежду си чрез вътрешни стълби 4 е оборудван с най-съвременна техника и безопасност системите по регламенти за предотвратяване на пожари, аварийните изходи, аварийни светлини, растителна
Пожар с резервоари за съхранение на вода, помпа и т.н., система за откриване на дим. В допълнение, сградата е оборудвана с растителна лято / зима климатик с енергийно ефективни машини с вградена оползотворяване на топлината, с фибро-оптични кабели и електрическа система regolarmene настъпили на всеки две години под президентски указ 462/2001 Освен че е добре разрез в областта на рамки, за които също е доста проста разделяне на среди. Това също алармена система и видео наблюдение на цялата област. По тази причина на имота е пряко използваем като притежава всички административни разрешения, изисквани от закона, а също така е снабден с подвижни стени, които го правят доста приспособими и гъвкави, и подходящ таван за адаптация на растенията към някакви нови изисквания

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB