За продажба По-голям от петстаен, Bosa, Ористано, Италия, Viale Guglielmo Marconi

За продажба - Cod. 43055

  • Типология: По-голям от петстаен
  • Област: 140 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 0

В колоритното и всепризнато туристическо село Боса, главният крайморски град Планаргия, пресичано от единствената плавателна река в Сардиния (Фиуме Темо) и характеризиращо се с типични цветни къщи в пастелни тонове, балкони от ковано желязо, всички в исторически алеи с древна история и в подножието на известния замък Serravalle (или Malaspina),
Предлага се за продажба и в ексклузивен апартамент, напълно реновиран преди около 15 години, разположен на приземния етаж на Viale Guglielmo Marconi, много централна улица, обслужвана от основните услуги и основните забележителности на града (аптека-болница-магазини-местни и т.н. ) и недалеч от известното крайморско селище Боса Марина и красивите съседни плажове, които го отличават.
Апартаментът е разпределен както следва:
Пред входа намираме малка оградена тераса, принадлежаща изключително към апартамента.
Вътре ни посреща приятен вход с 2 арки от обработено дърво, който води до преддверието, което дава достъп до зоната за спане, състояща се от две спални, и до основната баня с ъглова вана. (Банята и една стая гледат през прозореца директно към красивата и светла селска тераса зад къщата, от другата стая можете да влезете директно от френския прозорец).
От лявата страна намираме достъп до трета стая и преминавайки през втората арка се стига до дневната с голяма централна стая. (Стаята и Холът са с прозорец към улицата).
От основното помещение, разделено с врата, се влиза в ъгловата кухня със зидан плот. (Селската тераса може да бъде достъпна и от кухнята).
Както вече беше посочено, рустикалната панорамна тераса е добре поддържана и оборудвана с всички услуги, като горелки, мивка, повърхност за рязане и втора съседна баня, която включва душ, мивка и тоалетна.
Стълбище, състоящо се от три стъпала, разделя дървената порта на терасата, от павирано складово помещение, оборудвано със светлина и рафтове, но преди всичко от голямата градина, пълна с овощни дървета с изглед към замъка Serravalle.
Къщата е оборудвана с автономно отопление с климатици / термопомпи във всички стаи, плъзгащи се комарници на всеки прозорец и врата, различни контакти за електричество и ТВ антена във всяка стая и газова система за топла вода.
Наличен APE сертификат.
Обща площ на къщата 140м2. приблизително (10м2 тераса пред къщата).
Обща площ на селска тераса с прилежаща външна баня 38м2. относно .
Обща градина със складово помещение 190м2. Относно.
Също така отличен за възможна инвестиция в туристическия сектор като B&B или къща за гости, имайки предвид щедрите размери на имота и туристическия поток през всеки период поради факта, че градът има безброй фестивали и годишнини през цялата година.
Простота и прозрачност за справяне с цялата необходима бюрокрация.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB