За продажба По-голям от петстаен, Venezia, Венеция, Италия, calle vitturi 2920

За продажба - Cod. 43779

  • Типология: По-голям от петстаен
  • Област: 137 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 1-2
  • Състояние на сграда: Discreet

Очарователен апартамент, разработен на два етажа, в историческа сграда, разположена в центъра на Венеция.
Имотът се простира на два етажа, като приземният етаж с приблизително 44 м2 реална площ включва вход, голям хол, баня, коридор, мазе и стълби; първият етаж с приблизително 83 м2 реална площ е разпределен на коридор, голяма всекидневна, спалня, трапезария, кухня, баня. Тавани с различни височини от 2,60 м на приземния етаж, до 3 метра на горния етаж. На първия етаж прекрасни стари мазилки с особена художествена стойност украсяват тавана в хола, оборудван също с очарователна камина, в трапезарията и в спалнята; открити греди в кухнята, обзаведена със старинни мебели, добро запазено състояние. Оригинални подове в кухнята, паркет в останалата част на жилището. Входното антре на кондоминиума е достъпно от страната на улицата/кале и чрез функционална водна порта от Рио дел Дука. Самостоятелно отопление, дървена дограма, защитена с типични венециански щори, потенциално настаняване за поне седем души, близо до услуги и обществен транспорт.
Дискретна яркост, двоен изглед към Rio Del Duca и Calle Vitturi, северна ориентация. Имотът е в добро състояние, необходимо е допълнително проучване на гражданските системи: електричество, водопровод, канализация (септични ями), отопление. Имотът е свободен (не се отдава под наем). Имотът е наличен за продажба в комплект с някои налични мебели, подлежащи на подходяща оценка. Разположен в привилегирована и най-търсена позиция в историческия център, като запазена зона в древната част на по-малко търговския град с висок артистичен интерес, университетски, артистичен, музеен и луксозен хотелски център; в непосредствена близост до Campo S. Stefano, близо до Campo S. Angelo, театър La Fenice, кино Rossini, Piazza S. Marco, Palazzo Ducale и Royal Gardens, Palazzo Barocci, Венецианско биенале, галерия Accademia, университет Ca' Foscari. В непосредствена близост има елегантни магазини от всякакъв вид и разнообразен избор от кафенета и ресторанти, на няколко крачки от спирките на вапоретото San Samuele и Sant'Angelo и фериботите/гондолите, които пресичат Канале Гранде и свързват Сан Марко със Сан Поло и Сан Марко в Дорсодуро и Затере. Достъпност по суша: автобус, влак. До основните летища се стига с автобус, такси, ферибот, шофьор. Покупко-продажбата на имота се извършва на активен и динамичен пазар. Снимки на вътрешните и външните пространства са достъпни при поискване от съображения за поверителност на съдържанието.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Giancarla Zambrini
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB