За продажба Сграда, Priverno, Латински, Италия, Via Pagani, 19

За продажба - Cod. 41343

  • Типология: Сграда
  • Област: 350 m²
  • Номер на стая: +5
  • Етаж: 1-2

За продажба, Историческа сграда в стария град Приверно, близо до абатството Фосанова, един от най-важните готико-цистерциански манастири в Италия, на около 100 км южно от Рим и на по-малко от 30 минути от Ривиера Улис (Сан Феличе Чирчео, Сабаудия , Терачина, Сперлонга).
Имотът е на три етажа и е с обща площ от около 350 квадратни метра, с два апартамента съответно на първия и втория етаж, всеки с площ около 100кв.м, с директен и независим вход от улицата.
Приземният етаж се гордее с просторни стаи и разполага с високи сводове от камъни (понастоящем използвани като изби и складове). Нещо повече, на същия етаж има характерна цистерна, разположена във вътрешния двор, и неочаквана градина от около 50 кв.м.
Има и апартамент, използван като професионално студио, което има медицински кабинет, баня и чакалня с директен и независим вход от улицата.
Апартаментът на първия етаж се състои от голям хол със салон в друга стая, кухня с камина, баня с душ, две спални с двойно легло и спалня с две единични легла, два балкона.
Апартаментът на втория етаж се състои от голям хол, кухня, баня с душ, две двойни спални и панорамна тераса от около 25кв.
Цялата сграда е свързана с елегантно вътрешно стълбище от гранит, с парапети от ковано желязо и дърво.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB