За продажба Тристаен, Lecce, Лече, Италия, Via Corvaglia

За продажба - Cod. 43533

  • Типология: Тристаен
  • Област: 118 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 4

Живеете в Лече (Пулия/Саленто), в супер реновиран апартамент на 5 минути пеша от историческия център? Все още е възможно!
В елегантния жилищен комплекс на Via Corvaglia в Лече, пълен с частен парк, ви предлагаме перфектно реновиран тристаен апартамент от 118 квадратни метра на 4-ти и последен етаж.
Апартаментът се състои от голям коридор, голяма всекидневна, трапезария, удобна кухня, коридор с изглед към голяма двойна спалня, спалня/кабинет, баня за гости и основна баня. В комплект с два балкона, тераса 45 кв.м. и перално помещение. Всяка стая има прозорци и окачен таван с климатик. Очевидно има независима система за отопление/битова гореща вода на природен газ, нови прозорци с двоен стъклопакет и двойна облицовка, електрически щори и алармена система с дистанционно управление.
Обзаведен по поръчка с кухня Scavolini, електроуреди Smeg, вградени гардероби от истинско дърво. Покритията и аксесоарите са с най-високо качество. Местоположението е много близо до Порта Сан Биаджо, на 5 минути от централната жп гара, така че е като да останете в историческия център, без да сте в центъра. Освен това е само на 45 минути от летище Саленто.
Да се види! Ще бъдете подкрепени за посещение и евентуална покупка от професионалисти в сектора на недвижимите имоти.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB