За продажба Тристаен, Pozzuoli, Неапол, Италия, Rampa Cappuccini, 9

За продажба - Cod. 38418

  • Типология: Тристаен
  • Област: 72 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: Terra

За продажба къща с независим вход в историческа сграда с изглед към морето и двойно с изглед към централната част на капуцините, на няколко крачки от брега на Pozzuoli и спирката на Cumana Cappuccini, десет минути пеша от метростанция Pozzuoli Solfatara. Лесно достъпни както пеша, така и с кола, идващи от брега на Пертини или от околовръстния път или от Поцуоли Алта, от страната на Солфатара. Паркиране в района пред жителите. Идеален за тези, които обичат да живеят край морето и да се наслаждават на разходки в съседната пешеходна зона, да отидат на риболов или просто да посетят историческия център на Поцуоли, като всички услуги са под ръка и само на 20 минути (чрез Кумана и метрото) от центъра на Наполи.

Къщата е типично средиземноморско бижу по рода си, добре осветена през целия ден и добре реставрирана със стени и врати, изрисувани ръчно от местни занаятчии, със сводести тавани във всяка стая и сводеста тухлена облицовка всекидневната е както следва: самостоятелен вход с малка тераса с врата и домофон, 1 малка външна стая с врата с ключ за ползване на перално помещение с мивка / дрешник и рафтове, сушилня, двоен газов цилиндър (възможност за създаване на втора баня), входна врата с блиндирана врата, боядисана в тъмнозелено, както и външните парапети на прозорците, всички външни облицовки; фино изрязани и емайлирани парапети. Прозорците на прозорците са от бял анодизиран алуминий с двоен стъклопакет, снабдени с гофрирана мрежа против комари, двойно отваряне. Всички парапети имат фиксирани решетки с изключение на дневната, която има щора с ключ и изглед към морето (възможност за производство на стъклени врати и балкони), 2 спални, от които 1 е двойна с ръчно рисувани стени и врата и 1 стая. единична (спалня или кабинет) с ръчно рисувана плъзгаща се врата (двете стаи са със сводест таван), дневната има сводест таван с открити тухли, ръчно рисуван под от Виетри с керамична кърпичка цветен на пода. Подът на Vietri е еднакъв в цялата къща в бяло, а кухнята също има малка флорална кърпичка на пода, изработена по поръчка в ръчно рисувана дървесина и издигната от местни занаятчии с изглед към морето и плъзгаща се врата; банята с плочки Vietri, също с мебели по поръчка от дърво и мрамор, е ръчно декорирана от местни занаятчии, оборудвани с мивка, биде, тоалетна, душ кабина с аератор, естествено осветление с прозорци на спалнята и плъзгаща се врата фино декорирани на ръка. Детектор за дим и детектор за въглероден окис, пожарогасител. Кабелна телевизия във всички стаи. Оптичен интернет. Климатичен контрол с топло и студено разделяне (предразположение за монтаж на радиатори).

Няма такси за етажната собственост. Имотът е обзаведен (кухня и баня) и е готов за обитаване.

Въздържайте се от загуба на време. Няма агенции!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB