За продажба Хотел, Castiglione di Sicilia, Катания, Италия, via pagana 35

За продажба - Cod. 43787

  • Типология: Хотел
  • Област: 1000 m²
  • Номер на стая: 16
  • Етаж: 4

Уникален широко разпространен хотелски проект в Сицилия, който се намира сред омагьосаните алеи на Borgo Di Castiglione di Sicilia, в лабиринт от древни улици и площади, където фолклорът, историята, митовете и традициите на древен и известен град оживяват, между паркът Етна и паркът Алкантара, на 30 минути от Таормина и Джардини Наксос, на 10 минути от клисурите на Алкантара, на 30 минути от Етна Норд, на 10 минути от престижните винарски изби Етна, с нейните незабравими залези
Нашият широко разпространен хотелски проект през 2017 г. в плана за туристическа пропаганда на туристическия отдел на регион Сицилия се превръща в пример за сицилианските села за това как да се възстанови съществуващото, кралицата на бяла, тиха, цветна алея и е разделена на 16 двойни характеристики , тройни, четворни стаи, 1 апартамент за 5 човека, втори апартамент за 7 човека, трети апартамент за 4 човека, 1 стая за 5 човека, четворни стаи, тройни стаи, двойни стаи, Osteria Ristoro, магазин за продажба на типични продукти, изцяло и фино реновирани, независими и всички разположени на една и съща улица. Той също така включва имот за ремонт от около 60 метра на три нива до църквата Санта Мария. Типичните домове напълно зачитат истинската архитектурна традиция на Castiglionese, различни един от друг по размер и форма, като същевременно запазват своята автентична и оригинална красота, всички перфектно завършени и оборудвани с високоефективен комфорт.
Преживяването на почивката в Кастильоне ди Сицилия става уникално, ако другите теми като култура, спорт, рафтинг в дефилето на Алкантара, преходи, каране на ски Etna Nord се комбинират с този продукт, който насърчава преоткриването на автентична Сицилия със собствена кулинарна традиция , зачитащ устойчивостта на околната среда. Като пример и не изчерпателно, маршрутите за храна и вино популяризират местни продукти, сирена, вина Etna и др.; типични десерти и др. добротата и разнообразието на сладкишите укрепват конкурентоспособността на сицилианската туристическа оферта. Лозарското призвание на областта Кастилионе ди Сицилия, голямото генетично наследство на местните лозя и културата на лозята са довели до висока конкурентоспособност на сицилианското вино. За да обогатят панорамата на великите кастилийски винарски традиции, ценни маршрути като „Сицилианските винени пътища“ и дегустации в избите водят туриста да открие богатствата на Етна, от бреговете до вътрешността на страната.

Приемат се сериозни предложения за покупка.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB