За продажба Хотел, Tropea, Vibo Valentia, Италия, via marina

За продажба - Cod. 40174

  • Типология: Хотел
  • Област: 300 m²
  • Номер на стая: 16
  • Етаж: terra

TROPEA Перлата на Тиренско море в Калабрия (ИТАЛИЯ) - CEDES ACTIVITIES Апартаменти за използване на изцяло реновирани резиденции. Дейност вече активна с отлични отзиви 9.7 при резервации, AIRBNB, EXPEDIA и всички портали, с отлична рентабилност, в стратегическо положение на 350 м от скалата, превърнала се в икона в Калабрия и в света, на Църквата на Мадона дел'Исола с прекрасни бели плажове и море кристално чист, както и на 500 м от историческия център на Тропеа с внушителните алеи, изпъстрени с малки отвори, благородни дворци и площади, те пазят други чудеса.
Резиденцията се състои от бр. 6 апартамента със самостоятелен вход, изцяло реновирани до нови и напълно обзаведени, с различни размери, които могат да поберат до 5/6 гости всеки.
Договор за наем 6 + 6 годишен договор за наем € 26 000,00 (цялата структура). - искане за поглъщане на дейността 160 000,00 евро.
ПРОДАВА ЕКСКЛУЗИВНО ЗА НОВ ИНВЕСТИЦИОНЕН ПРОЕКТ В чужбина.
Според данните, публикувани от Expedia Group, въз основа на записаните резервации, Перлата на Тирен е започнала туристическия сезон 2019 с 30% повече присъствия в сравнение с предходната година. Градът, основан от Херкулес, туристическа дестинация, облагодетелствана преди всичко от международния туризъм Америка, Канада, Австралия и северните страни - Германия, Австрия и Швейцария, пътува до нови рекорди с оглед на следващите сезони.
ЗА ВСИЧКА ИНФОРМАЦИЯ МОЛЯ, ДА ИЗТЕГЛЕТЕ СВЪРЗАНИТЕ ТЕЛЕФОННИ НОМЕРИ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB