За продажба Четиристаен, Cantù, Комо, Италия, via Maddalena

За продажба - Cod. 42664

  • Типология: Четиристаен
  • Област: 156 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: t

Голям апартамент в централната част на Cantù с кухня за хранене (16sqm), двойна всекидневна (37sqm), три спални, две бани и две тераси, едната с изглед към градината, а другата с открита гледка към Lecco хълмове.
Апартаментът е част от елегантна, добре поддържана сграда с ремонтирани преди година фасади. Сградата разполага с няколко жилищни блока, общо перално помещение в сутерена, голяма озеленена градина, а в самостоятелния корпус, на партерния етаж, има частни гаражи.

Апартаментът се намира на полуетаж и няколко стъпала са достатъчни, за да си у дома. Няма съседни апартаменти. Изложението е двойно, стаите са тихи и сенчести. Това е идеален дом за работа или почивка на пълно спокойствие.

Апартаментът е с много просторни и добре разпределени стаи. Двойна всекидневна с два входа е толкова голяма, че лесно може да се раздели на две стаи. По този начин се получава 4-та спалня или кабинет.

Жилището е след ремонт през 1996 г. и все още е в перфектно състояние. Има отлични вътрешни довършителни работи с паркет в хола и спалните, керамика в коридорите, кухнята и баните. Отоплението е автономно с радиатори и нов кондензен котел. Дограмата е тип Васистас в дърво със стъклопакет. Щорите са електрически и са свързани към СОТ. Фасадата на кооперацията е ремонтирана преди година, запазвайки елегантния оригинален вид.

Вътрешната площ е приблизително 120м2 + две тераси по 7м2 и 10м2 от двете страни на апартамента. В цената са включени мазе 12м2 и единичен гараж 17м2.
Енергиен клас Е.

Районът, в който се намира апартаментът, е само на няколко минути от централния площад на Cantù, болницата, пожарната и жп гарата на линията Como - Lecco. Районът е добре обслужван: има училища, поща, лекарски кабинети, ветеринар, магазини и барове.

За повече информация се обадете на брокера Уляна Давидова
Комисионна за посредничество 3% от продажната цена.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB