За продажба Четиристаен, Rosignano Marittimo, Ливорно, Италия, VIA STRADONE DEL TRIPESCE 19 vada

За продажба - Cod. 43361

  • Типология: Четиристаен
  • Област: 90 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 1

Апартамент-близнак, в част от селска къща само на 4 км от морето, напълно и вкусно реновиран с висока енергийна ефективност, с 60m2 частна градина, две покрити паркоместа, много голяма покрита тераса.
Апартаментът се състои от хол с камина на дърва, кухня, две големи двойни спални, баня с душ кабина, складово помещение с мокро помещение, таванско помещение.
Ценни селски облицовки: таван с древни греди и тухли, масивни врати от кестеново дърво, врата от ковано желязо с нечупливо стъкло. Оборудван с обемна и периметрова алармена система. Отоплението е на LPG/ток с нов хибриден котел или чрез камина на дърва също с топла вода, ексклузивен собствен кладенец, техническо помещение с автоклав и възможност за омекотител за вода. През 2022 г. е монтиран нов хибриден котел Viessman, сменени са вътрешните (PVC) и външните (алуминиеви) инсталации Finstral, фотоволтаични панели 6.5kW с акумулаторни батерии 15 KW и станция за зареждане на електрически превозни средства

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB