Под наем Вила, Foiano della Chiana, Арецо, Италия, Via Porto 18

Под наем - Cod. 25626

  • Типология: Вила
  • Област: 230 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 3

Външен

Тази вила се намира на около един километър от Фояно дела Киана, красива етруската градски център в Арецо, със своите магазини, ресторанти и услуги от всякакъв вид. Арецо, Siena, Montepulciano и Флоренция са наблизо, а красивото село Кортона е само на няколко километра от града.
Тази прекрасна вила в Арецо приканва гостите да се отпуснете и да се отпуснете в тосканската провинция, сгушена между хълмове, златно слънце, вино възвишеното и уникална кухня. Гостите могат да поискат трансфер от и до летището, екскурзии, храна, уроци по готвене и други дейности, като риболов, голф, конна езда, планинско колоездене и много повече.
Вилата е построена през 1925 г., и е претърпяла няколко реконструкции и разширения през годините, за да предложи всички съвременни удобства. Границата на вилата е красив плувен басейн, заобиколен от класически италиански градини и скулптури. Има и две точки барбекю, вана 6-ка и финландска сауна за 8 души в близост до басейна, който може да се ползва от гостите изключително през цялата година, няколко беседка и шезлонги. Има и осмоъгълна фонтан и друга беседка с маса и столове. Имотът разполага и с пинг-понг маса, футбол на маса, или футбол, фитнес оборудване, 6 планински велосипед, за да се използват свободно от гостите и детска площадка за деца.
Вилата се състои от два апартамента, самостоятелна къща с преградна стена във вертикални 26сантиметра масивна тухлена и един от тях е заета от собственик, който разполага със собствен самостоятелен вход и алеята порта, за да се гарантира максимална самостоятелност на гостите, които има изключително използване на цялата градина на басейн, сауна и горещи водовъртежи.
 

Интериор

Вилата разполага с 4 просторни спални и комфортна, които могат да се настанят до 10 + 2 души. Всички те са оборудвани с телевизор, а един от тях дори има свой собствен открито пространство. Има голям хол с мека мебел, сателитна телевизия, елегантни седалки, голяма камина с места за сядане в страни, както и таблица за 12 души, на приземния етаж има и напълно оборудвана кухня. Имотът разполага с пет бани, по една на всеки етаж на вилата и две бани в външната зависимост.


Сватби

Тази прекрасна вила в Арецо е идеалното място за провеждане на сватба и други специални събития. Имотът може да побере до 1000 места на голямата градина, и има голям басейн с настилка, която може да побере до 300 души, седнали. Кухнята за хранене и 2 бани за мъже и жени са на зависимост и има паркинг за до 250 коли. За религиозна церемония там е доста църква страна през 1600 г. в около 150 метра от вилата.
Тази прекрасна вила в Арецо престижния и удобен, е идеалното място за перфектната сватба и ваканция мечта.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB