Под наем Вила, Neviano, Лече, Италия, Via Rodolfo Graziani

Под наем - Cod. 34184

  • Типология: Вила
  • Област: 230 m²
  • Номер на стая: 8
  • Етаж: 1

ПРЕБИВАВАНЕ NEVIANESI - Доста самостоятелна вила с двор в типичен село в сърцето на Саленто, Невиано. Далеч от глъчката и лятото на няколко километра от известните морски курорти (10 мин. От Галиполи).
7 стаи, 5 спални, 6-12 легла. Идеален за 2/3 семейства или група приятели. 2 входа един от дневната, една от спалното помещение, след градината (т.е. превръщането им във вилата) също могат да бъдат достъпни директно от кухнята. Кухнята комуникира с градината през голяма плъзгаща се врата (три метра) от идеалното поле за оживен нощен живот и се хранят на открито. 2 големи бани с голям душ (2-3 човека) едната с вана, кухня, хол с камина, 4 спални + на горния всички независими (от стаите са с достъп от коридора), оглед, външен душ. Вилата включва всичко (телевизор, кухня с печка, хладилник, пералня ....) е добре обзаведени, чисти и функционални. Кутията и бельо се предлагат отделно. По желание мога да изпратя още снимки на вилата и в курорта.
Вилата не е в страната, но в жилищната зона на Невиано, град в сърцето на Саленто, заобиколен от провинцията с маслинови горички и стари каменни сгради. В селото има магазини, магазини, ресторанти, пицарии, барове
Мястото е наистина стратегически! 10 мин от морски курорти Йонийско море, като Галиполи и S. Caterina (което като малко известна съвет да посети), тук можете да намерите както плажове скали; 20 мин от Лече, столица на бароковата; 25 мин от Отранто на Адриатика; 25 мин от Санта Мария ди Лука крайната върха на петата, където Йонийско и Адриатическо срещат (борда на програма за ден тук).
Подробна карта на Саленто, Salento туристически маршрути (по крайбрежието и вътрешността) и списания със събитие ще бъде на ваше разположение.

Дейностите в 5-10 км: ветроходство, тенис, водни спортове, нощен клуб, спа, гмуркане, уиндсърф, Бряг с спасител, Риболов, Увеселителен парк, кино, театър.
От € 450 на седмица или € 250 на седмица (3 дни) в зависимост от сезона.
Вилата е също така и за продажба

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB