Под наем По-голям от петстаен, Porto Rotondo, Олбия Tempio, Италия, VIA MARINELLA 33

Под наем - Cod. 27680

  • Типология: По-голям от петстаен
  • Област: 900 m²
  • Номер на стая: 10
  • Етаж: TERRA

SUPAVONI ВИЛИ PARK
Paradise в Порто Ротондо
Нашата красива и уникален имот, разположен на няколко минути от центъра на Порто Ротондо и неговите известни плажове и на няколко минути от най-красивите плажове на залива на Маринела. Потопени в зеленина с типични сардински растения и гранитни скали с причудливи форми ще намерят място за вашата незабравима ваканция.
Парцелът е напълно ограден и 10,000 достъп с две автоматични врати, така уединение е гарантирано. На земята има пет самостоятелни къщи един от друг и са различни по размер и при проектирането им. В основата на нашия добре поддържан парк е впечатляващ басейн с прекратяването му форма се вписва в околната природа. Всяка вила разполага със собствен достъп до басейна. Тук можете да се отпуснете с музика за фон на удобни шезлонги и намери сянка под големи чадъри. Басейнът разполага с джакузи зона и плуване срещу течението и камъкът, който служи като трамплин. За тези, които искат едно уникално преживяване, което можете да масажирате ни рядко водопад вода. През нощта, басейна е боядисан в седем цвята - идеалното място за романтична аперитив по залез слънце или дрехи заедно за събития и партита.
Общият капацитет на нашите къщи е 24 места, където група приятели или голямо семейство могат да намерят цялото пространство, което се нуждае. Идеален за деца е нашата голяма морава, където те могат да излезе с най-различни игри и да се наслаждавате на флората и фауната, с величествените пауни и красиви костенурки.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB