Под наем Труло, Ostuni, Бриндизи, Италия, contrada Mincuccio snc

Под наем - Cod. 23132

  • Типология: Труло
  • Област: 56 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 0

Трула GRANDE NOCE
Тази резиденция предлага възможност да прекарате една незабравима почивка в пълен релакс. Потопени в красива местност, тя е на 7 км от Ostuni, на 5 км от Cisternino и на 17 км от морето. Тази резиденция се състои от две големи спални, които могат да се настанят 5 души, от една трула използвани като трапезария с камина и trulletto използва като кухня, с баня с душ и пералня. Има климатик вътре пребиваване. Извън предлага прекрасна гледка на квадрат от около 80 кв. м, с беседка. В същото време има предвид позицията си, неговото ви позволява да се достигне само след няколко минути на няколко места, като: Фасано с интересната си Zoo-сафари, Алберобело, известна като страната на Трули, прекрасните пещерите на Кастелана, Ostuni, който се нарича Белия град и отново Cisternino, Мартина Франка, Locorotondo и крайбрежието на Polignano, гр. Monopolis, археологическите разкопки на Egnathia и Torre Canne, известен със своите термални (бани).

The куполна сграда, която датира от типология отдалечени времена, отбеляза специално цивилизация характеризира с феномена на "лъжа около население". В действителност, всяко семейство група се крие в земята си без да се образуват застроена площ. The трула, с характерната си покритие купол стои в средата на фермата и да го доминира. Тази резиденция е изцяло реновирана в периода между 2007 и 2008 г., оставайки непроменен от оригиналността на Трули.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB