Под наем Хотел, Vaglia, Флоренция, Италия, via di Paternos s2383 50036 vaglia Firenze

Под наем - Cod. 39857

  • Типология: Хотел
  • Област: 500 m²
  • Номер на стая: 10
  • Етаж: 1

Ресторант и хотел под наем в провинцията на Тоскана близо до Флоренция

Локацията
Имотът се намира в провинцията на Тоскана близо до Флоренция, на около 15 км от Флоренция (болница Careggi и Piazza della Libertà), на около 10 минути с кола от Parco mediceo di Pratolino (Villa Demidoff). Намира се в Патерно, малко и тихо селце в община Валя, в провинция Флоренция. Намира се на уединено място, на 2км от главния път Виа Болонезе.

Собствеността
 Имотът от 19 век е заобиколен от градина и река. Сградата е в добро състояние.
На приземния етаж има просторна трапезария за около 50 гости, с голяма фурна за пица на дърва и друга голяма закуска за повече от 50 гости. Залата за закуска също може да служи като трапезария. Трапезарията запазва оригиналните характеристики, характерни за тосканския стил: древно „котло“, каменни стени, дървени тавани, както и други детайли (лампи от ковано желязо, тавани от сводове от теракота, арки…).
На приземния етаж се намират голямата напълно оборудвана кухня, килера, мокрото помещение, баните също.
Избата е разположена в долния приземен етаж.
В същата сграда, с отделен, но свързан вход, се намира простият и очарователен хотел, с малко зала и 10 стаи, всяка от които със самостоятелна баня с душ.
Обзавеждането на стаите е приятно и удобно и припомня тосканската, селска традиция. Атмосферата, в която е потопена къщата, е романтична и богата на много познати традиции. В тази къща усещате, че можете да направите пауза от ежедневието.
Около сградата има хубавата градина, със самостоятелен кладенец за вода, където гостите могат да вечерят или закусят и да се отпуснат близо до реката.
Пред сградата има голям частен паркинг.

Бизнесът
Ресторантът и хотелът са отворени поне от началото на 20 век (Locanda di Paterno), когато са били посещавани от пътуващите на кон или карета и са били известни с местното вино „Passito”.
Бизнесът винаги е бил семеен и сега е затворен от края на 2017 г. поради семейни причини.
Структурата е оборудвана с всичко необходимо за дейността на Хотел и Ресторант: маси, столове, посуда, прибори и всички необходими аксесоари, хладилници, фризери, шкаф за печене, кайма, машина за нарязване, печка за 6 тигана с вентилатор на екстрактор, грил за приготвяне на месо на скара, миялна машина ...
Стаите в хотела и целият имот са напълно обзаведени.
Имайки предвид позицията и характеристиките си, той е идеален имот, който трябва да се управлява не само като хотел и ресторант, но и като кулинарна школа за храна, като кухненска работилница за кетъринг дейности, за сватби и церемонии, за дългосрочно жилищно жилищно решение за студенти или работници в град Флоренция или в близката Фиезоле.
Предлага се за продажба при поискване.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB