Под наем Четиристаен, Viareggio, Лука, Италия, via silvio pellico 62

Под наем - Cod. 43447

  • Типология: Четиристаен
  • Област: 40 m²
  • Номер на стая: 1
  • Етаж: 1

Добре дошли в нашия изключителен апартамент с панорамна тераса! Това завладяващо пространство е проектирано да осигури на нашите гости незабравимо изживяване, съчетавайки луксозен комфорт със спираща дъха гледка към околния град.

Пред апартамента се простира чудесно декорирана тераса. Тук можете да се насладите на релаксираща атмосфера, потопени в спокойствието и интимността на това лично пространство. Прекарайте дните си в слънчеви бани на нашите удобни шезлонги или се отдайте на моменти на чист релакс на нашите удобни седалки, наслаждавайки се на спектакъла, разкриващ се пред вас.

Вътре в апартамента ще намерите изискана обстановка, декорирана с вкус и внимание към най-малките детайли. Топлите цветове на стените, дизайнерските акценти и елегантните мебели ще създадат атмосфера на чар и релакс.

Главната спалня е оазис на спокойствието с удобно, плюшено двойно легло king size, спално бельо от първокласно качество и плюшени възглавници. Гостите ще имат достъп и до голям гардероб, където могат да съхраняват личните си вещи.

Банята е дизайнерски шедьовър с луксозна вана и модерен душ тип тропически дъжд. Тук можете да се посветите на автентично изживяване на благополучие и релакс.

Апартаментът разполага и с напълно оборудвана кухня, идеална за тези, които искат сами да приготвят храната си. Можете да се насладите на храната на терасата, любувайки се на панорамната гледка, или вътре в очарователния кът за хранене.

Апартаментът се намира на via silvio pellico 62, много близо до основните туристически атракции и историческия център
Добре дошли в нашия изключителен апартамент с панорамна тераса! Това завладяващо пространство е проектирано да осигури на нашите гости незабравимо изживяване, съчетавайки луксозен комфорт със спираща дъха гледка към околния град.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB