За продажба Вила, Castro, Лече, Италия, via litoranea

За продажба - Cod. 28842

  • Типология: Вила
  • Област: 200 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: terra e primo

Castro Marina Грота Zinzulusa, предлагането за продажба красива вила, заобиколена от зеленина, заобиколен от градина с високи дървета, с паркинг за 2/3 автомобили и изцяло ограден. Къщата е на две нива, и на долния етаж, напълно характеризира с древни сводести тавани, ние откриваме: тераса, веранда, покрита и сенчести, който има достъп до три спални, обслужвани от две бани с душ.
На горния етаж, който е свързан с по-ниската от вътрешно стълбище и се състои от: баня, спалня, просторен хол и кухня с камина, мокро помещение и килер, голям хол, изглед тераса зад (с барбекю и открит горещ душ) и тераса с невероятна гледка към Zinzulusa пещера и на брега на Саленто. Външно стълбище в камък, който дава достъп до различни нива на къщата и градината.
Вилата е в отлично състояние и е красиво завършен; е оборудвана с локално парно с радиатори, стаите са климатизирани, и това е връзката с публичното водоснабдяване и канализация. Морето е само на около 300 метра, а можете лесно да мине през две писти, което води до практически скалисти заливи, и клубът плаж с басейн на морска вода.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB