За продажба Вила, Dongo, Комо, Италия, Antica regina 45

За продажба - Cod. 27242

  • Типология: Вила
  • Област: 190 m²
  • Номер на стая: 7
  • Етаж: 3

В едно прекрасно и слънчево място наслаждавайки спираща дъха панорамна гледка, в древния махала на Донго, само на един хвърлей от езерото и планините, се издига този прекрасен реновиран имот, който е построен в края на 19-ти век и потънало в зеленина.
Тя е разположена над 3 нива, всеки от които с отделен вход, но това може да общува с всеки един. Така че този имот може да бъде идеален както като малка самостоятелна къща или многофамилни къщи.
Приземният етаж (65 кв.м) се състои от дневна-кухня с камина, баня с душ, спалня с двойно легло, разположен под нивото на улицата и с сводест таван, мазе.
На първия етаж (95 кв.м) има 2 отделни входа и предлага хол-кухня с камина, баня с вана, спалня с двойно легло. И двете партерния и първи етаж се похвали лично достъп до градината.
Можете да стигнете до втория етаж (105 кв.м) през красива каменна стълба. Тя включва кухня- всекидневна с камина с вентилация, спалня с двойно легло, самостоятелна стая, баня с душ и голяма тераса от 10 кв.м. Pre-образно климатик.
Чрез вътрешни стълби сгъваеми влезете таванския етаж, където има топло- и звукоизолация. Сега се използва като килер.
Имотът е с локално парно отопление с газ метан за радиатори и за производство на топла вода. Функциониращите камини на всеки етаж.
Имотът разполага с дървени външни врати и прозорци с двоен стъклопакет с алуминиева пластина, като има предвид, че има солидни дървени вътрешни врати. Те са чисто нови. Освен това тя има дебелина 70 см каменни стени, така че да са енергийно ефективни.
Градината измерване 150 кв.м с изглед към езерото и осигурява палми, рози, зеленчуци, лозя и др Той разполага с барбекю зона с подслон.
В непосредствена близост до имота, който ще намерите гараж от 40 кв.м с 2 паркоместа.
Има паркоместа в близост, както и всички услуги и обществени съоръжения в рамките на три километра.
Това е много тихо и спокойно са с планински пътеки, само на 20 метра от къщата, така че това е идеалното място, ако обичате плодовете на гората и гъби.
Езерото, което е само на 500 м, има красив пясъчен плаж и скали и предлага възможността да играят спортове като уиндсърфинг, кайтсърфинг, кану-каяк и ветроходство. Към реката можете да практикувате риболов на пъстърва.
Ски съоръженията са по-малко от час път с кола. Най-близките градове са Сондрио, Lecco, Комо и Лугано (всички те са в рамките на 40 km).
Имайте предвид, че езерото Комо не е земетръсна зона.
Google Earth координати: 46 ° 07'35.60 "N, 9 ° 16'31.45" E.
За допълнителна информация, моля не се колебайте да се свържете с нас.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB