За продажба Вила, LAGO DI COMO, Комо, Италия, via mandelli

За продажба - Cod. 25437

  • Типология: Вила
  • Област: 350 m²
  • Номер на стая: 12
  • Етаж: 4

Lake Como -Montorfano-
Имотът се намира в господстващо положение (така наречената "Белведере"), най-красивата и величествена на квартал, точно на Monte Orphan, с изглед към езерото и гората зад. Идеално разположен в жилищен контекст на абсолютна стойност. Декларация се дължи и на факта, че пътят към вилата завършва при едни и същи. В същото време не се изолира по отношение на други корпуса и това осигурява безопасност. Пред (юг) е езерото, а от друга страна можете да се насладите на Golf Club Villa d'Este с Club House и ливади, посветени на този спорт. На изток се виждат светлините на вечер Milan хинтерланд. На запад ще бъдете изумени от впечатляващ веригата на Monte Rosa. На север (зад къщата) има гората с останките на Castrum на Фридрих Барбароса.
Новопостроена вила в модерен стил с меден покрив и облицовъчни тухли числа.
В момента се състои от 2 самостоятелни апартамента, но е свързан на 4 нива. Районът е около 350 квадратни метра.
Основната Апартаментът се състои както следва:
Физкултура вход в живия двойно с двойна височина, камина, голяма витрина с нечуплива пълна гледка към езеро, достъп до градината и терасата от 70 кв.м., свързани с имота от три страни; кухня, оборудвана, зидария, съобразени с плътни врати, достъп до градина и тераса, голяма витрина люк сводест катедрала стъкло общуването с механата; баня с витрини и душ; голямо мазе / трапезария с печка на дърва.
Сутерен: килер / перално помещение; Гладене; котелно помещение; складово помещение и изба. Целият район може да се използва както за настаняване на служители също отваряне на независим достъп до градината.
Първи етаж: Original Loft / студио с други кахлена печка с изглед към хола; спалня за гости езеро отпред с достъп до градината; голяма спалня с двойно легло с гардероб, съобразени; голяма баня с вана зидария.
Вторият апартамент разполага с входно антре, отопление и алармена система независима и е както следва: голяма спалня с дрешник; живее на последния етаж с американската кухня; голямо таванско помещение / килер; баня зидария с джакузи и душ.
Аксесоари: озеленен двор от 2000 кв.м. наклонени към езерото; резервоар с хидравлична помпа за събиране на дъждовна вода за напояване; големи площи за домове, инструменти и дърво; стълбищен асансьор отвън; алармена система; домофони, видеодомофони и interphono; гараж за 6 коли; автоматични врати; поръчкови мебели; стъклопакет с прекъснат термомост; подове и италианска керамика и фитинги, медни покриви, облицовъчни тухли цяло, гараж за 6 коли и т.н.
В рамките на минути можете да стигнете пеша до всички основни услуги (supermaket, будката за вестници, тютюневи изделия, аптека, поща, кметство, банка, ресторанти, барове, салон за сладолед, автобусна спирка и др
Възможност за открит басейн.
Възможност повече площ с 20%.
E "продава с частично изискани мярка.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB