За продажба Вила, RENA MAJORE, Олбия Tempio, Италия, Via MS Gabriele

За продажба - Cod. 23214

  • Типология: Вила
  • Област: 70 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 1

Компания за недвижими имоти продава 12 двуфамилни вили (от 70 м2 до 95 m2) в сграда, комплекс, състоящ се от 52 вили (40 единици вече са продадени).

Близо до хълмист район на Mannucciu вътре в туристическото село Rena Маджоре (община Aglientu). Комплексът, в който се намира селото, може да бъде постигнато чрез междуселищен път, че тя се свързва от една страна, за да Sassari, и от друга страна, за да Олбия и едноименната летище Port и; в предната част на селото има дълъг плаж с много фин пясък и кристално чисти води, всъщност се нарича Rena Маджоре, защитен от дюни и от голяма борова гора, която ви позволява да намерите подслон в прохладата на сянката му преди всичко по време на най-горещите летни дни. Плажът е особено подходящ за къпане, той е снабден с паркинг за кемпери и отдаване под наем на плажни чадъри, шезлонги, лодки и водни колела. В руги площ има и центрове за гмуркане и гмуркане с шнорхел. Община Aglientu е в провинция Олбия Tempio (област с много известни туристически курорти като Порто Черво, Порто Ротондо. Неговата инфраструктура го прави много важен туристически курорт на острова. Олбия е икономическият двигател на провинцията и прави един от най-важните в региона). В само на 10 минути път с автомобил от него има Санта Тереза ​​ди Галура, много популярна туристическа дестинация, икономиката село се основава на голям брой туристи, както италиански и чужденци. Пристанището на Санта Тереза ​​ди Галура, която осигурява ежедневни връзки до пристанището на Бонифацио в Корсика, е натрупала яхтинг значение, но е загубил своята граница значение като следствие на европейските договори за свободна търговия.
Вилите / апартаментите са, както следва:
Едно, две или три спални
Дневна
кухня
баня
покрит паркинг
Апартаментите на партерния етаж са оборудвани с веранда и градина, апартаментите намиращ се на по-горния етаж има панорамна тераса. Апартаментите са разположени в Средиземно растителност, състояща се от дъбове, маслинови дървета, ароматно хвойна и дива круша (и са защитени от ограждане и охрана). През летните месеци има поддръжка на комплекса.
Удобствата във вътрешността на селото:
ресторанти
пицарии
супермаркет
аптека
Спортни съоръжения: тенис, и др

The SIAG КОМПАНИЯ ООД гарантира пълна собственост и спазването на строителните норми на имотите, предлагани на пазара, за които вие (ако предпочитате този вид) може да има банков заем в размер на 80%. Продажната цена на м2 е показан за единица, както е показано в кадастралния план и изчислява в търговски m2 (на "разминаване", включена между 2100 и 2200 евро на квадратен метър), която включва площта, обхваната и част се дължи на неговите градини, тераси или веранди. Тя се предоставя срещу заплащане на депозит в момента на подписване на предварителния продажбата и пълното изплащане, когато се notarily удостоверено.
Разстояния:
Летище Fertilia 120 Km
Санта Тереза ​​ди Галура (връзки с остров Ла Мадалена и Корсика) Km 9
На 48 км от Порто Черво
Порто Ротондо 58 Km

Цени от 117 000 евро без ДДС

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB