За продажба Вила, Riola Sardo, Ористано, Италия, loc. Funtana Figu

За продажба - Cod. 23446

  • Типология: Вила
  • Област: 350 m²
  • Номер на стая: 10
  • Етаж: 1+rialzato

Конструкцията е много точен, дори от гледна точка на coibentazione.Entrambi етажите са изолирани със слой от 4 см в конкретния материал.
Годината на производство е 2006.
Да бъдеш на хълм на 80 метра над морското равнище, е в уникална позиция, що се отнася до климата е сухо и проветриво и особено за панорамна гледка на 360 °. От верандата и терасите с изглед към цялото Синайския полуостров, на остров Мал ди Ventre, лагуната Cabras и залива на Ористано
Тя е в един усамотен позиция, заобиколен го с местожителство, че разполага с денонощна охрана през цялата година и други обитаеми къщи.
Намира се на 3 км от плажа на Is Arenas и от голф игрището, на 600 метра от междуселищен път 292, на 13 км от Ористано.
Целият имот се състои от два хектара сливат, без каквито и да било служители, добре дренирана почва с лек наклон, с южно изложение запад.
Напълно ограден и заобиколен от редица от сребро кипарис, че представляват ефективна преграда срещу вятъра и да се осигури пълно уединение.
Земята е разумно разделя на участъци, които включват маслинова горичка, овощна градина, горичка, двор, оградена с жив плет и обработваема земя. Той има два изхода по два различни начина.
Водоснабдяването се осигурява от кладенец 120 метра дълбоко, напълно затворени. A резервоар на 12000 литра поставени в най-високата точка се предвижда за есента, вода за напояване на растение, което достига до всяка част на земята и къщата.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB