За продажба Вила, Roccatederighi, Гросето, Италия, VALDONICA Winery & Vineyard Residence

За продажба - Cod. 34485

  • Типология: Вила
  • Област: 160 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 2

Дизайн
ЕТАЖНА ЕТАЖ: Просторен салон за хранене, хранене и хладилник, 2 бани и 1 тоалетна за гости. Просторно помещение за съхранение / технически помещения. При желание може да се изгради сауна в една баня.
ПЪРВАТА ЕТАЖ: Основна спалня с бани. Две спални с тоалетни. Всички стаи със самостоятелни тераси.

принадлежности
Вилата е свързана с обществено електричество, както и с обществената водоснабдителна система. Централно подово отопление с индивидуални термостати във всяка стая. Отворете места за пожар в салона за готвене, хранене и хладилници и в основната спалня. Буферните коридори са вградени в наклона, така че температурата на земята да охлажда вилата през лятото и да отоплява през зимата.

местоположение
Разстояния: На около 1 километър (разстояние пеша!) И на 3 километра до съседните села - със седем ресторанта и търговски обекти. На 39 километра до плажовете на Средиземно море. 42 км до Гросето - с национална железопътна гара, болница, пазар и всички градски удобства. На 66 км от Сиена. 133 км до Флоренция, на 149 км до Пиза, 213 км до Рим.

Информация
Част от вилата е частна градина с около 1000 квадратни метра и два паркинга. Безплатен достъп до всички 50 хектара / 100 акра на винарната с пешеходни пътеки и места за пикник. Басейнът се намира на 5 минути пеша от Вила - в магическа обстановка. Поддържа се от хотела и се споделя с хотел-гости.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB