За продажба Вила, ZERI, Маса Карара, Италия, PATIGNO DI ZERI- Via case sparse

За продажба - Cod. 29194

  • Типология: Вила
  • Област: 200 m²
  • Номер на стая: 8
  • Етаж: 2

Зери, в местността Patigno, продажба еднофамилна слънчева вила, заобиколена от градина с красива панорамна гледка, в близост до ски-пистите и Чинкуе Тере
За продажба в Италия, Тоскана, Зери - Patigno ().
VILLA Роберта (на 750 метра над морското равнище) е независима вила, заобиколен от буйни тоскански зелените хълмове в близост до разкошните Апенините. Вилата се намира в ограден двор от около 2000 квадратни метра (напълно Сграда). Климатик не е необходимо, благодарение на големите стени на къщата тя е доста хладно през лятото. Има два входа на приземния етаж, един отпред и един в задната част на къщата, която ви позволява да прекарват времето си в зимната градина, благодарение на прозорчета верандата, вашата прекрасна заседание / област четене. В предната част на къщата, има голяма външна завеса, която ви позволява да имате извън вашата трапезария. От предната част, къщата е достъпен с автомобил от големия автоматична врата на гаража.
На приземния етаж има просторна дневна с камина, с ъгъл на трапезарията, кухнята, от която можете да стигнете до зимата-градина, с чудесен прозорец верандата.
На мецанина, има две двойни спални и баня.
На първия етаж има занималня и друга стая, наречен "The Piano" с тераса (която може да се използва и като двойни спални), и баня с душ.
На първия етаж има спалня с двойно легло, баня, мокро помещение, годна за живеене кухня с камина.
След малко три стъпки стълби, там е в мазето, от която имате достъп до голям гараж.
В момента, в мазето се използва за съхранение и като винарска изба
Двата етажа могат да се използват отделно един от друг и двамата имат самостоятелен вход.
Освен къщата, навън на верандата, има зона за барбекю.
Магазини и други удобства могат да бъдат намерени в рамките на 5 минути пеша от къщата на площада на града Patigno, където има хотел, автобусна спирка, два бара, два ресторанта, където можете да ядете на италианската пица, и супермаркет също.
Освен това, имате нужда само на пет минути с кола за достигане на характерен малък град Coloretta, и двадесет минути, за да стигнат до средновековния град Pontremoli, където можете да намерите на гарата. Благодарение на това, можете лесно да достигнат Лигурско страната само за 40 минути.
А ако предпочитате, можете да пътувате до Ла Специя Град, разположен в залив на известни поети, от магистралата от Pontremoli.
Най-красивото крайбрежие на Cinque Terre е около един час път, а летище Пиза също с неговите много международни дестинации

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB