За продажба Къща в стопанство, Licciana Nardi, Маса Карара, Италия, Loc. La Miona, 1

За продажба - Cod. 35213

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 535 m²
  • Номер на стая: 2/3
  • Етаж: 1 2 3

Разположен в зелените хълмове на Lunigiana, в изолирана позиция, но само на няколко минути път с кола от всички основни услуги, този исторически имот, експертно възстановен, предлага възможност да живеете в пълен мир и пълна релаксация, заобиколен от природата.
Къщата може да бъде достигната, напусната от провинциалния път, покриваща около 400 метра удобен и плосък черен път в средата на красивата гора от дъбове, дъбове и лешници.
Построена през 1400 г., оригиналната сграда, бивша кула за плащане на мита, от състояние на пълно изоставяне, е напълно възстановена и обновена с изключителна грижа през 2007 г. След това разширяване на структурата е завършена през 2013 г.
В имота има малък поток, който го разделя на две големи площи, свързани с мост от римски произход. От едната страна на потока, първата област с резиденцията, плоската градина и около един хектар земя, от другата страна втора площ от около един и половина хектара с плевнята и пасището, идеална за подслон на коне или животни
Заобиколен от земя от около два и половина хектара, от пътя за достъп, ние сме добре дошли в големия паркинг, който може да побере много автомобили.
Жилищната сграда с класическа каменна зидария е разположена на три нива
От прекрасните веранди отвън, влезте в приземния етаж, който се състои от входно антре с каменна стълба, голяма стая, която освобождава баня, кухня и светла всекидневна, в допълнение към прането ,
На първо ниво има голям коридор, баня и две открити стаи с красива камина, както и голяма остъклена площ с красив изглед към градината, но има възможност за получаване с една скромна намеса на две спални спалня с баня и просторна и светла всекидневна, свързана вътрешно към всекидневната / трапезарията под и извън градината.
На втория етаж спалнята включва малък кабинет, прилежащ към стълбището, две двойни спални и друга баня.
Тази изключителна собственост е завършена от плоската, просторна и добре поддържана градина, където е възможно да се създаде голям плувен басейн и възможността за създаване на допълнително разширение от около 80 квадратни метра, което може да се използва като съблекални и минерални извори.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB