За продажба Други (жилищни имоти), Guardia Sanframondi, Беневенто, Италия, Strada F M Guidi

За продажба - Cod. 40634

  • Типология: Други (жилищни имоти)
  • Област: 140 m²
  • Номер на стая: 10
  • Етаж: entrances from lower

Артхаусът в Guardia Sanframondi е исторически имот в сърцето на средновековния квартал на града. Разполага с 10 стаи, два балкона и градина от 140 м2, имотът е разположен в основата на склона и съдържа различни слоеве от историята. От него се разкрива зашеметяваща гледка надолу през долината към планините отвъд, а отдолу има градираща естествена атмосфера от градините и малък водопад, каскаден наблизо. Това е оптимално креативно убежище, с огромен потенциал като бизнес, което е управлявано като петзвездно B&B и отстъпление на художници през последното десетилетие и получи изключителни отзиви.

Къщата има два основни входа, до които се стига от пешеходни улици, единият от които е през голям коридор с мраморни стъпала. Главният входен коридор от най-горната улица е наскоро реновиран и има врата с телефонна система. Споделя се с два други имота. Основната спалня и задната стая са от дясната страна, а кухнята и всички останали стаи са от лявата страна на този коридор, което означава, че къщата е много гъвкава с отделни помещения за гости или работно пространство.

Къщата е разположена на две нива и разполага с две помещения между нивата, ползва се както от геотермално охлаждане и отопление през лятото и зимата, така и от светла перспектива с южно изложение. Долните улични врати влизат директно в конюшнята, а стаите там биха били подходящи за самостоятелен апартамент или пространство за събития. Улиците отгоре и отдолу са наскоро реновирани с нови калдъръми, стъпала, осветление в стил винтидж, пейки и плантатори, които правят района особено привлекателен.

Двете основни спални (майстор и параклис) имат балкони - главната спалня има покрит балкон с невероятна панорамна гледка към градини, гробни лози и маслини, и като цяло има красиво селско спокойствие, което прави това отлично творческо отстъпление.

Кухнята и баните имат модни минуси, има общо 4 мивки, една вана и един отворен душ: всички имат голямо налягане на водата. Има 80-литров бойлер Boschetti, който работи от електричество или малкия огън под него; това поддържа кухнята много уютна през зимата и обслужва както душ, вана, така и три от четирите мивки. Стените в кухнята и първата баня са с винтидж плочки, облицоващи ги до 1,8 метра. Има голям хладилник с фризер в централната кантина (изба) и пералня в долната (втора) баня.

На балконите има много прозорци и врати на прозорци. Всички са с единично остъкляване, а на две от вратите на прозореца на балкона има метални щори. В главната спалня има високоскоростна wifi система, която също обслужва кухнята и параклиса (и може да бъде приспособена да обслужва цялата къща). В цялата къща има добра, функционираща електрическа система, която може да се развие в долните и по-долните стаи. Има няколко вградени шкафове и системи за рафтове, като в килера точно до кухнята.

Къщата ще бъде частично обзаведена, в съгласие със собственика за това, което искате да запазите: напр. легло с кралица в параклиса, двоен футон в стаята на светилището, обикновена газова печка и голяма разтегателна маса в кухнята, чекмеджета и шкафове, дивани и столове.

Понастоящем къщата е обитавана и е структурно здрава, устойчива на вятър и вода, сигурна и стабилна - тя е реновирана еднолично от художник с минимален бюджет и е удобна в елегантна простота. През годините гостите винаги са оценявали очарованието и странността на органичен средновековен имот! Имотът обаче може да бъде подобрен с минимални инвестиции и усилия, т.е. модернизиране на част от електричеството и осветлението, подреждане на някои тавани и прозорци, преустройство, вграждане на оборудвана кухня и система за централно отопление.

Guardia Sanframondi има около 5000 жители и процъфтяваща международна общност. Средновековният му квартал е в процес на здравословно възстановяване, с голямо местно, европейско и международно финансиране за жилища, проекти и бизнес в старите и новите части на града. (Периодично има значително европейско финансиране както за ремонти, така и за стартиране на бизнес.)

Има няколко супермаркета, много малки магазини, магазини за меса, птици и млечни продукти, магазини за дрехи и множество барове и магазини за сладкиши. Има оживен неделен пазар, където можете да си купите храна, дрехи, стоки за бита и да се разхождате с целия град. Има безброй местни събития и възможности за културен обмен и красиво гостоприемство: кметството подкрепя много емигрантите, а общините и гражданите се стараят да направят преживяването на посетителите тук незабравимо.

Guardia е добре позиционирано място за градски, крайбрежни и планински пътувания - намираме се на час път с кола от Неапол, крайбрежието на Амалфи, Помпей, Капри и други острови. Имаме жп гара на 15 минути път с кола от Гуардия (Telese-Cerreto), която обслужва Беневенто, Неапол, Рим и извън него. Най-близките ни летища са в Неапол и Рим: и двете се обслужват с обществен транспорт.

Наоколо има природни резервати и невероятни разходки, на север има дори ски и има много прекрасни селски забележителности и деликатеси на около час път с кола. Guardia има статут на Европейски град на виното през 2019 г. - има добре посещаван ежегоден фестивал на виното, както и 7-годишни религиозни обреди, за които хората пътуват от цял свят. Въпреки че районът Sannio не е много засегнат от туризма, Guardia има оживена англоговоряща общност, която се е развила през последното десетилетие, откакто привлякохме града на международно внимание чрез популярно американско телевизионно предаване.

Собственикът на артхаус беше главният герой в инициирането на ренесанса на стария град, така че е особено добре свързан в града - тя държи ключовете за града и е двуезична.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB