За продажба Къща, Pontelandolfo, Беневенто, Италия, C.da Grotte

За продажба - Cod. 30665

  • Типология: Къща
  • Област: 102 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: terra e primo piano

Къща 2 етажа с прикрепена GARDEN
Sita в Понтеландолфо, Беневенто продава обзаведен 2-етажна къща и прилежащ двор, в тих район в близост до центъра. Той е идеален за тези, които искат да избягат от стреса и се насладете на релаксиращ в планините. Понтеландолфо, място на велика история и култура е популярна туристическа дестинация от Рим особено добра през лятото, който е домакин на различни събития. Събитие на голяма известност е най-известният "сиренето Ruzzola". Понтеландолфо е само на минути от езерото Spino който е с площ от 1 квадратни километра, и се намира в район, много живописен. Сред най-важните паметници е Кулата на средновековния замък с изглед към централния площад с неговите повече от двадесет метра високи.
Къщата се намира в Contrada Grotte и освен че е вече обзаведен със следните характеристики:
102 квадратни метра, на нивата за отопление, кухня, камина, таван и се състои от една стая с прилежащо складово помещение и помещение за съхранение на партерния етаж и 2 стаи и слота за съхранение на първия етаж, с прилежаща земеделска земя и прилежащия удължен са 11 и centiare шестдесет.
The каза земя се използва като градина, която изглежда наистина голям, с барбекю зона и предлага почивка в сянката на един величествен дъб. Пространството позволява лесен монтаж на басейна. € 120,000.00 нелечима. Въздържайте Wasters.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB