За продажба Други (жилищни имоти), Porto Rotondo, Олбия Tempio, Италия, VIA MARINELLA 33

За продажба - Cod. 27666

  • Типология: Други (жилищни имоти)
  • Област: 1000 m²
  • Номер на стая: 12
  • Етаж: TERRA

SUPAVONI ВИЛИ PARK
А кътче от рая в Порто Ротондо
Нашата красива и уникална вила се намира на няколко минути от центъра на Порто Ротондо, неговите известни плажове и само на няколко минути от красивия плаж на залива на Маринела. Потопени в тучна зелена с типични сардински растения и гранитни скали с причудливи форми ще намерят място за вашата незабравима почивка.
Парцелът от 18.000 е изцяло ограден и е достъпен с две автоматични врати, така уединение е гарантирано. От имота има пет самостоятелни къщи един от друг и всички различни по размер и при проектирането им. В центъра на нашата добре поддържан парк, той е грандиозно плувен басейн със своите криволичещи форми прелива в околността. Всяка вила разполага със собствен достъп до басейна. Тук можете да се отпуснете с музика за фон на удобни шезлонги и намерите сянка под големи чадъри. Басейнът разполага с джакузи зона и плуване срещу течението и една скала, която служи като трамплин. За тези, които искат по-уникално преживяване, което рядко може да се масажира от водата на нашата водопад. През нощта на басейна е примесено със седем цвята - чудесно място за романтична аперитив по залез слънце, или дрехи заедно и за събития и партита.
Общият капацитет на домовете ни е 24 легла, където група приятели или голямо семейство могат да намерят цялото пространство се нуждае. Идеален за деца е нашата голяма морава, където те могат да се измислят много игри и да се наслаждавате на флората и фауната, с величествени пауни и хубави костенурки.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB