За продажба Други (жилищни имоти), RIPARBELLA, Пиза, Италия, SAN VINCENZO

За продажба - Cod. 2651

  • Типология: Други (жилищни имоти)
  • Област: 50000 m²
  • Номер на стая: 60
  • Етаж: 4

Farm Hotel. , Wanted
Ние сме заинтересовани от настаняване комплекс от голямо измерение в етруски крайбрежие в Тоскана, Рипарбела ..Cecina ..Follonica ..Grosseto.

Механизъм с над 60 басейна стаи много скучно пространства до земя и широки равнини на външната значение за района, в геоложки богат район в подпочвения слой, с цел получаване на източник на сяра.

Ние не се интересуваме от малки структури !! Ние не се интересуваме от хотели в града !!
Ние не сме заинтересовани в други области, така че силно се препоръчва да не настояват.
Ние не се интересуват от покупката и продажбата на настаняване.

Ние оценяваме всяка съществуваща финансиране и лизинг и в пасивно състояние, дългови ситуации към доставчици, органи и т.н., синдик от съда в случай че установим напълно компанията, която управлява имота.
Нашата структура не се правят пари в тялото си, но това е наистина в условия, за да ви отведе ежедневно присъствие, сме специализирани в работата с международни групи 12 месеца в годината, които се стремят специализирани структури в областта на салон за красота.
, , , за коментарите, в които идентифицират тази неподходящо решение за вашия Panaroma отвън има десетки търговски банки на разположение за финансиране на Vs. проекти, които са в противоречие с това, което се случва в САЩ, където само анализират бизнес планирането тук преди спазва обезпечение подкрепен от стабилни перспективи за връщане ... ако те не съществуват никакви пари!
И обратно, ако сте финансово силен от намирането на пресни да се възстанови или да създадете преструктуриране вземе предвид посещаемост, не туроператор предлага чуждестранно присъствие в продължение на дванадесет месеца пълна, ако не се постигне 40% от цената на пакета, при условие, че структурата има характеристики Vs. несериозното придобива по друг начин само понякога туристически групи "направи си сам" от тридесет евро на ден, за да диша да не се правят печалби.

Ние не обещаваме илюзии!
Ние не предлагаме допълнителни материали за завършване на проекта!
Ние не сме в състояние да чете бъдещето ... така че, моля, свържете се с другите!
Ние скромно заедно с вас, ние се опитваме да се заобиколи проблемите, които ви пречат!
Ние не можем да спрем да си провал ... но можем да разхлабят хватката!

Ако вашият комплекс е идеален за развитие на DAYSPA високо ниво, ние можем за 12 месеца, за да я превърне в структурата си в истински и автентичен салон за красота на престиж, ние осъзнаваме, всички част на планиране, доставка на специализиран персонал, за да се управлява целия хотел, не оказва влияние върху вашия (отсъства! ликвидност), но опериращи само върху това, което е останало от вашия имот недвижими имоти във всяка финансова ви състояние !!
комплекси пазара на хотел Бъдете реалисти големи размери, разположен във вътрешността Toscano както и в други региони е напълно блокирани, тук ние говорим Maremmana цялата област, Sienese глината, групата, вариращи от Cascina в Cecina страдат от липсата на посещаемост, структури, които също са направени значителни инвестиции през последните години, но са с малък успех.
Причините за съжаление, както на заявените от повечето вестници са структурни, ние сме слаба страна в сравнение с останалата част на Европа в сферата на туризма, ние имаме рекорда за бизнес и туристически дестинации, но продължава да губи почва, доколкото посещаемост. Няма съмнение за цените на нашите съоръжения, които са се увеличили значително и че нищо не е съчетана с повишаване на качеството. В този италиански пада изглежда, че някои съседни страни (Хърватия, Гърция) те са се възползвали с цени много конкурентни и пълна реорганизация туристическа оферта, която осигурява ултра размера на DAYSPA, записва всяка година значително увеличение на входящия туризъм.
Това е конкретно сигурност, че след това в орбита има хора, които съобщават, че голям комплекс от хотели и апартаменти няма да отчужди го постави под съмнение, недоверие, а не от тези осветителни тела, като че ли направи реалистична обратна връзка, а не фантазии, построени на "годежни писма "диалект ПН, в секретариата на Land или търговската камара няма никакви следи от движението на голям комплекс! единствените следи са записи на ипотеки в полза на финансовите институции и инстанции в процес на ...

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB