За продажба Други (жилищни имоти), VOLTERRA, Пиза, Италия, MONTECATINI VAL DI CECINA

За продажба - Cod. 2652

  • Типология: Други (жилищни имоти)
  • Област: 3000 m²
  • Номер на стая: 100
  • Етаж: 4-5

Castle Farm Convent ..Cercasi !!
.. Тоскана етруски крайбрежие и във вътрешността Volterra, ние сме заинтересовани да влиза в притежател на собствения капитал с голямо село ..convento ..castello ..fattoria теоретично неотменна собственост като намират в района на голям интерес за туристите, измъчван от архитектурните ограничения преоразмерени над 3000 квадратни метра. на закрита площ в области от геологична богат подземен, създаването на целеви SPA Resort в харчат нула.
Ние оценяваме всички съществуващи ипотеки в пасивно състояние, дългови ситуации към институции, текущите възбрани и т.н.
Ние не се интересуваме от продажбата несъмнено е "сух клон" Поради лоша сделка.
Ние разглеждаме комплекс, разположен само на тези две групи не се интересуват и в други области, така че силно ви препоръчваме да не упорстват.
Нашата структура не носи капитал в системата ви, но това е наистина по отношение на трансфера вашия имот в момента анюитетни ZERO в реалния бизнес.


Регионални връзки .. ограничения на историческото и културно значение на изобразителното изкуство и т.н.
Ако си съоръжение е Ns. Интересно, ние можем да го превърне в истински и автентични престиж Dayspa, ние осъзнаваме, всичко това е част от планирането, ние предоставяме на специализиран персонал за управление на цялата структура, готова да бъде домакин на международни групи.

Вие имате възможност да се установи заедно нова корпоративна структура, където ще спести 50% от акциите, предаващи на голата собственост под наем на нов съюз, със същата сближаване развие целия проект, но по този път, както се казва на кормилото има ние сме, както вече сте направили грешката да го купя, и ние не можем да си позволим да съсипят втори път.

Посланието е адресирано и до приемници, които се надяват да се намери трайно решение на собственост, разположена в продължение на десетилетия .. до която сме в състояние да разработи въвеждащ наем с възможност за закупуване.

Ние сме реалистични свойства на даден списък са предназначени да останат вечно непродадени съмнение майстори, които заявяват, клиентът може да се случи, ние сме през 2008 г. сложи край на ерата на, когато "буревестник завъртане" крави днес са тънки, паметните исторически времена Кракси и Cragnotti вече е изгубен днес "Gico", проведена на мушка инвестиции "спекулативни" защо подаде оставка !!
Това, което не инат да се разбере, че средният бизнес днес има предпочитания и финансови структури напълно различни от тези на деветдесетте години, напълно отстранени идеята на американския магнат, немски или Swiss още от времето на лирата е свършила, така подаде оставка тези хоризонти са само мираж, да са наясно на Можете да намерите нашите оценки справянето си една "агроном" на вашия район.


Илюстрирана съоръженията ти иска да бъде много скромен, вътрешното разпределение. Изпратете снимки адювант СТЕД изграждането на вътрешния и външния поглед. A План на Вашите помещения.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB