За продажба Къща в стопанство, Arcidosso, Гросето, Италия, Loc. Fonte Di Gaspero 2

За продажба - Cod. 14997

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 240 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 1

Имотът 'и' разположен на изключително склон на Arcidosso, която е изправена пред планината Amiata.
E "се състои от основна къща, зависимостта с два апартамента и три декара земя.
Къщата за двуетажна има дизайн типична тосканска ферма края на осемнадесети век. Това е напълно реновиран и разширен, и "да се превърне в модерна пространство възлиза на 180 m2. На приземния етаж има тавани с дървени греди и тухлени подове тоскански стил и "се състои от голяма спалня с мокро помещение, трапезария с сиво етаж камък, печка на дърва и желязо чешма с прясна вода The хол с камина има каменни стени, хол, кухня с мраморни плотове, коридор, голяма баня с плочки подписано Gianfranco Ferre ", перално помещение. Всички прозорци са с двоен стъклопакет и са с изглед към имението, където има кестенови дървета и гледката на планината Amiata във фонов режим.
На първия етаж и "се състои от две спални с паркет зехтин, напълно оборудвана баня и голяма тераса / солариум, където можете да" видите Val d'Orcia.
Основната къща е с централно отопление или LPG, че една модерна дърво котел, че и "разположен в отделна стая, но свързан с къщата.
Зависимостта на 60 m2, и "наблизо и има две малки апартаменти и обзаведена с всички удобства, двоен стъклопакет, всяка със собствена баня с вана, спалня, хол и кухненски бокс, всяка с автономно отопление на газ, камина и печка на дърва глина.
Целият имот "е разположен на един акър на градинската морава, голяма антична чешма с течаща вода, езеро с водни лилии и златни рибки, голяма органична градина и овощни дървета. Два хектара кестенови дървета светска сертифицирани IGP Гората и "също и доставчик на дърва за огрев.
Към основната къща има "стара печка на дърва в камък да се направи пица. Каменна тротоара води до голям паркинг.
A имущество "има два минерални извора в планината, на електроенергия", телефонна линия и ADSL, телевизор с парабола.
Този имот се намира в красива гора от кестени, в средата на зеленото, по-малко от 10 минути с кола, за да си свършат пазаруване, църква, болница. В близост до известния тибетски център Merigar. Известният Терме ди Saturnia, Petriolo и San Filippo са на около 35 км, Тиренско крайбрежие и '40 минути. Хълмовете на известните вина на Монталчино, Pitigliano и Черна Cucco има "близки.
Селската къща и постройка може да се използва като начална или -Vacanze Farm като възможност "все още се изгради около 70 m2
ЦЕНА: € 349 000

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB