За продажба Къща в стопанство, Castiglione Messer Raimondo, Терамо, Италия, Contrada Valletraglia

За продажба - Cod. 24286

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 100 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 2

В средата на провинцията Абруцо, в сянката на Гран Сасо в Италия, тази къща е заобиколен от маслинови дървета, горички и култивирани полета. Къщата е възстановен в бетон и тухла в 60-те години, през предишната, датираща от края на 1800 и построен от камък, част от Кои е запазен и е много типично.
Имотът е заобиколен от земя, собственост на около 21 акра (8,5 хектара), от които 16ac (6,5 хектара) обработваема и 5ac (два хектара), покрита с гори от дъбове. Няколко декара земя са обхванати от сто светски маслина, от които всяка година можете да получите £ 700 (300-350 кг) от висококачествен екстра върджин зехтин.
В допълнение към новата къща и старата, има навес от 1.000 ft² (100m²) и малък склад. Цената е много interestingThe къща се намира в село, на 11 км от село Castiglione Messer Раймондо, Абруцо и на 15 км от историческия село Пене.
В панорамна позиция, къщата е в добро състояние и се нуждаят само незначителни корекции. Той е на две нива. На приземния етаж има две големи мази / депозит и веранда на първия етаж, който измерва 100sqm, има две спални, една голяма всекидневна, една голяма трапезария, кухня, баня и голяма тераса (90 кв.м).
Силата на това място е, че той е прекрасен и много спокойно. Има много малко автомобили, преминаващи по пътя. През деня те могат да се преброят на пръстите. Това е идеалното място за тези, които искат да се отпуснете и да избягате от шума и суетата на градския живот.
В непосредствена близост до имота обитава няколко земеделски стопани, близки до пенсиониране. Хората дискретни, те могат да бъдат полезни за всяка нужда, особено ако сте далеч от дома за дълъг период от време.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB