За продажба Къща с градина, Acquasparta, Терни, Италия, VIA GIUSEPPE GARIBALDI

За продажба - Cod. 38523

  • Типология: Къща с градина
  • Област: 90 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: piano terreno

"ИЗКЛЮЧИТЕЛНА СОБСТВЕНОСТ ЗА ПРОДАЖБА, ДОБРО ПОЗНАВАНА В ЦЕНТРАЛНАТА УМБРИЯ В ОБЛАСТИТЕ НА TODI
Прекрасна вила, разположена в полу-централен район и наскоро реновирана вътрешно и външно.
Изцяло обзаведен, достъпът е през дневна с камина и трапезария, оборудвана с кухненска част, пасианска хидравлична печка и пелети, които допълват оборудването, свързано към системата, за да се поддържа самостоятелното отопление, обслужвано от природен газ.
От дневната две френски прозорци водят към напълно оградената градина или към покрития вътрешен двор, оборудван с барбекю. Метална конструкция, покрита с дърво, павирана и оборудвана с електрически контакти и вътрешно осветление е удобно външно складово помещение.
Двете спални са оборудвани с двойно легло със склад, двете бани са разположени една до една стая, а другата в другата спалня.
Модерното и трезво обзавеждане се допълва от ръчно рисувани картини, специално придружени от пространствата и нюансите на стените и обзавеждането. Оборудвана е с блиндирана врата, охранителни решетки, прозорци с двоен стъклопакет и мрежи против комари.
Къщата и градината са удобни, но достатъчно малки, за да представляват избор, който не е твърде взискателен от гледна точка на управлението. Близостта до центъра и магазините го превръщат в оптимално място, освен това позиционирането в центъра на Умбрия в близост до главния комуникационен маршрут E45 позволява за кратко време да достигне удобно до всички рецептивни и туристически места.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB