За продажба По-голям от петстаен, Montefranco, Терни, Италия, LOCALITA FORCELLA

За продажба - Cod. 37113

  • Типология: По-голям от петстаен
  • Област: 250 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 2

Хълмът на женската

Това е новопостроен жилищен комплекс, построен върху древно селище на 500 метра над морското равнище, в близост до характерното средновековно село Монтефранко, разположено между Терни и Сполето, в красивия регион Умбрия, наречен "ЗЕЛЕНА СЪРЦЕ НА ИТАЛИЯ" и още точно във Валнерина.
"La Collina delle ginestre" се отличава с изключителен изглед към долината на река Нира и се радва на изключително приятен климат през всеки сезон.

ТЕРИТОРИЯТА

Валнерина е необезпокоявана земя, пълна с древни села и места с особен исторически, художествен и екологичен интерес, сред които се откроява Norcia, град, известен на международно ниво със своята салама и родина на наградения "Черен трюфел", гастрономически деликатес, света.
Малкият град Касия е дестинация за важен религиозен туризъм, като е родното място на Светата Рита, почитана от всички християни. Винаги в горната част на Валнерина, платото на Castelluccio, чиито полета са покрити с цветни цветя в периода на зрелищната "цветя", е идеалната среда за висящи планери, които се сливат тук от цяла Европа. Малкото и живописно езеро Piediluco е бижу, разположено в зелено, но и известен център за гребане.
Близката "Cascata delle Marmore", най-високата в Европа, е паметник на силата на природата и изобретателността на човека, който го е създал през III век.

СИТИ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ

Независимо от факта, че Umbria е най-елегантният хълм, характерен за ландшафта, районът е добре свързан с адриатическото и тиренското крайбрежие, на практика равностоен и бързо достъпен за малко повече от час.
Предвид централната си позиция, на няколко километра от "хълма на Джинстър", можете да посетите най-красивите градове на изкуството Умбрия, Тоскана и самия Рим.

Сполето, по целия свят за "Фестивала на двата свята", е град, пълен с история и богат на художествени красоти, достъпен само за 20 минути.
Тоди, средновековен град, известен със своята "антикварна изложба", е бил сред най-заможните центрове в Италия и може да бъде достигнат за 30 минути.
Orvieto, древен етруски град, тогава папската седалка е известна с невероятния си Дуомо, който може да бъде достигнат за 50 минути.

Assisi, прекрасен средновековен град, дом на Свети Франциск, богат на произведения на изкуството, включително известните стенописи на Giotto, се достига само за 40 минути.

Перуджа, най-важният град в Умбрия, богат на художествени красоти, е известен още от средновековието заради университета, който може да бъде достигнат за 50 минути.

Рим, "столицата", достигна за 70 минути.
Флоренция може да се стигне за 2 часа и половина.


РЕЗИДЕНЦИЯТА

"La collina delle ginestre" се намира в края на едно дърво, в рамките на вековен маслинов драга от 2 хектара, напълно ограден. Структурата, макар и единична, е разделена на 2 апартамента с площ от 80 квадратни метра и студио от около 30 квадратни метра. На приземния етаж има голям хол с фурна, камина, кухня, може да се използва като рецепция, обща стая или свързан със следващия апартамент, дневна, 2 спални, кухня, баня с голям душ, веранда за хол на открито. На първия етаж има светъл апартамент, състоящ се от дневна с красива сенчеста тераса, 2 спални, кухня с камина, баня с хидромасажна вана.
Все още на първия етаж студиото с камина, кухненски бокс, баня с душ, голяма панорамна тераса допълва жилищата. Те са обзаведени според италиански вкус, по функционален, но винаги изтънчен начин.
Басейнът от 5 м х 10 м с голям солариум, разположен в зеленото на маслиновите дървета, осигурява приятни мигове на отдих в несравним пейзаж.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB